eliksir (1) wspaniałe miejsce, tworzące niepowtarzalny klimat. Ludzie pracujący za barem... bart_de Polecam :)) (1) Pyszny soczysty kurczak, duże porcje i przyzwoite ceny. Pozdrowienia dla... Emi rewelacja (1) Jedzenie zawsze swieże i pyszne.Obsługa przemiła i szkoda, że szef nie zawsze... stała klientka
Niezwykłe miejsce (1) Okres świąteczny spędzony w Gdyni mogę zaliczyć do udanych a to wszystko... Damian Super! (2) Polecam bardzo mocno. Jedzenie świetne, porcje duże, obsługa miła i fachowa.... banqu Eliksr (1) Miejsce, do którego możesz przyjść połączyć przyjemne z pożytecznym. Kiedy... Marek Magia i czar w Garnizonie (1) Miejsce cudownie ciepłe i pieszczące kubki smakowe. Cudowne koktajle na... Ewka pysznie, szybko i tanio (1) Super klimat, jedzenie pycha, za grosze! Idealne miejsce, żeby zjeść coś na... Justyna Fantastyczne ceny i sprawny dowóz! (1) Smacznie i tanio - różnorodne i pełnowartościowe dania dnia w fantastycznych... Radek Idealne na dowóz! (1) Idealna opcja na obiad w pracy. Zamawiamy obiad z dowozem do firmy codziennie... Tomasz Smacznie i tanio! (1) Zamówiliśmy knedle z mięsem i pizzę, wszystko przywiezione szybko i... klv Wyjątkowe miejsce (1) Niezwykłe miejsce z niepowtarzalnym charakterem. Świetna obsługa i niebanalne... Ariel Jestem pod wrażeniem! Wystrój, obsługa, drinki i jedzenie zrobiło na mnie ogromne wrażenie! (1) Nie zdarza mi się pisać opinii o lokalach ale to co zastało mnie w Eliksirze... Tadeusz super (1) jestem bardzo wymagającą klientką, ale akurat ten bar praktycznie nie ma wad,... asjkgdgh Bardzo polecam. (1) Bardzo gorąco polecam. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór - każdy coś... Majka Najlepszy filet z dorsza jaki jadłem !!! (1) Zjadłem z żona przepysznego fileta z dorsz na maśle czosnkowym , do tego zupa... Jacek WSZYSTKO CO DOBRE SZYBKO SIE KONCZY... (1) tak i jest z tym miejscem... fatalna jakosc sera, pizza albo niedopieczona... Mitchelle Polecam , dobra jakość w dobrej cenie. (1) Zamówiłem awaryjnie /zawiódł dotychczasowy dostawca/pstrąga w galarecie na... Krzysztof Moje kulinarne odkrycie (1) Myślałam, że mieszkam na kulinarnym zatyłkowiu ;-D (granica Dolnego Wrzeszcza... Sylwia obsługa (1) Jestem wieloletnią klientka. Uwielbiam to jedzenie. Ale obsługa juz trzeci... zosia