surowy kurczak (1) Byłem stałym klientem . Pracuje w GB . Ale od dzisiaj będę szczerze odradzal... Robert pierwszy i ostatni raz (1) Zamówiliśmy z żoną 2 kebaby jeden w naleśniku drugi w bułce : obsługa szybko... Tom Polecam (1) Zamawiałam catering na kilkadziesiąt osób w Barze Żuławskim. Jedzenie... Marta
przereklamowani!!!!! na sile... (3) miejsce ok, wystrój fajny ale bułki robione poprzedniego dnia zawalone... Hanna Nowy lokal strzał w 10 (1) Polecam wszystkim odwiedzenie nowego lokalu surfa, jeżeli macie ochotę... Pyro Z Zmiana na gorsze ... (2) Jeżeli chodzi o moje odczucia dotyczące tego miejsca sa one mieszane poniewaz... Asia-Trójmiasto Najlepsza burgerownia na świecie! (1) Szczerze - to nie jadłem lepszych burgerów nigdzie indziej! Świerze i bardzo... Michu Budka z klimatem! Swietne wnetrze (1) Lokal na morenie jest dosc skromny, jednak ma cos w sobie ze bardzo siedzi... Tajemniczy glodomor mega burgery (1) bardzo fajne menu, szczególnie lubie burger z dzika, przyjemny wystrój,... luki Super opcja dla studentów (1) Jedynym moim zażaleniem może być fakt, że czasami potrawy są letnie. Zdarzyło... Karina Lepszego burgera szukać nie musisz (1) Jadam już w surfburgerze od jakiegoś czasu i nigdy się nie zawiodłem, obsługa... Jacek pycha (1) Polecam.mila obsluga.pizza zawsze ciepla.najlepsza jaka zamawiamy.polecam... natalia Fatalna obsługa, jedzenie dobre. (1) Z tak wredną obsługą nie spotkałam się dawno. Opryskliwe, szybkie odpowiedzi,... odwiedzająca Pychotka, naprawde warto! ale gdzie ten bar teraz jest (2) ? stryc Bardzo wysoka jakość (2) Skorzystaliśmy z cateringu firmowego.Bardzo dobry kontakt z... Marek opinia o obsłudze i menu baru żuławski (1) Zamówiłam catering na imieniny swoje i męża.Wszystko było bardzo... Katarzyna Wachowsk Słabe jedzenie w fatalnym lokalu (1) Zamówione danie powinno kosztować połowę mniej - jakość nijaka, smak jeszcze... 123 Polecam (1) Jadłem tutaj już kilka razy, zawsze byłem zadowolony. W ofercie jest domowe... W. Śmiech na... sklepowym korytarzu. (1) Duży wybór dań wywieszony na jeszcze większej tablicy nie ma znaczenia -... 007 Fajna knajpa i dobre jedzenie. (1) Szkoda tylko że nie wszystkie potrawy są opisane i że nie mają frytek. Nie... Barti350