Nie polecam (1) Nie smaczne, plywajace dziwny zapach. Uczula alergików Zyx Polecam gorąco Burgery u Pana Burgera (1) To była moja druga wizyta. Polecam spróbować. Lokal jest nieduży ale... Mrówka Było lepiej (1) Jestem regularnym klientem, swego czasu bardzo smaczne jedzenie. Od pewnego... Michał P
Beznadzieja (1) To co przed chwilą dostaliśmy to jest szczyt bezczelności "kucharzy", o ile... Klient Dla mało wymagających (1) Lokal nie ma łazienki, co przy potrawach jedzonych rękoma jest niezbędne. W... Wik nie polecam (1) Zadna rewelacja, jedzenie bez smaku podawane na plastikach. Jest wiele... marcin Fajny pomysł ale wykonanie niekoniecznie (1) Ktoś miał albo zgapił z zagranicy fajny pomysł na szybkie świeże jedzenie ale... Lufik można poczuć się oszukanym (1) Skorzystałem 3 razy. Za pierwszym jak lokal się otwierał było super. Po... Kuba Najlepsze burgery w tej części 3city (1) Przez długi czas poszukiwałem w Gdańsku miejsca dorównującego jakością... Sąsiad Powrót do przeszlości (1) Niesamowite miejsce nie tyle co nawiązujące do klimatów PRL a istniejące od... Malwina Bardzo dobre, aromatyczne jedzonko (1) szczególnie chicken lima lub chicken orange z sosem słodko-kwaśnym godne... rafal Super, zdrowo i tanio (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług "Zgredka", więc czas na opinię. Oczywiście... ksantypa Wszystko było odgrzewane (1) To było moje pierwsze i niestety ostatnie zamówienie w Bistro Duet. Zamówiłem... Maciej Zawadzki Tylko dla zdesperowanych (2) Przede wszystkim obsługa restauracji prawie wcale nie rozumie po polsku.... Orti Niedoczekanie! (1) Pizza zamówiona o godzinie 15.10. Czas oczekiwania przedstawiony przez osobę... Stały klient Tanio, dużo i smacznie- polecam (1) Bardzo miła obsługa, tanie jedzenie i alkohol, duże porcje- wystrój zmienił... Jacek NIE POLECAM - A-dong nie ma nic wspólnego z restauracją (3) Pomimo, że zamówienie na obiad dla 2 osób zostało złożone jednocześnie... Radowit Sadowski Zakochańce (1) Najwspanialsza knajpa w jakiej kiedy kolwiek byliśmy.... w całej Polsce nie... Anita :) (1) Pozostaje wiele do życzenia, ale różnorodność pizz zachwyca i pizza wiosenna... Izka A zapowiadało się tak dobrze... (1) Gdy zobaczyłem, że otworzyli na chełmie w końcu lokal z jedzeniem (chyba... luk