Pyszności (1) Pyszne jedzenie, naprawdę niskie ceny, przyjemne wnętrze i miła obsługa.... Bogumiła Jedyny prawdziwie wloski makaron w Trojmiescie (1) Jak w temacie. To jedyne miejsce w Trojmiescie gdzie zjedlismy makaron taki... Gosc Nie polecam! (1) W miniony weekend, mając ochotę na smaczny obiad, zawitałam wraz z rodziną do... Monika
to sobie poczekasz.... (1) Po sezonie letnim i niewielkiej liczbie klientów czas oczekiwania na... monia Jedzenie (1) Polecam ludziom którzy chcą sie najeść i przy okazji zjeść coś orientalnego.... Maciejan Potworna obsługa (1) Za kanapkę zapłaciłem przed jej podgrzaniem, sprzedawca w sumie nie wiedział... Pan Konsument polecam wszystkim z pewnością zamówie jeszcze raz (1) :) jony Fatalna obsługa (1) Właściciel powinien chyba pomyśleć o wymianie personelu, bo ta obsługa, która... A. dobre jedzenie (1) byłem, zjadłem, wyszedłem zadowolony. jedzenie naprawde, jak w domu, do tego... igor Polecam (1) Szybko, tanio i smacznie - w porze obiadowej się "korkuje" ale za to wszystko... Aleksander Kępa A chciałem się przyczepić (1) ... i nie wyszło. Jak zwykle jedzenie super obsługa też. Wszystko cieplutkie... admin z zsm Dobra piątka! (1) Pomysł na niedzielny obiad był taki; smakowita ryba na ^starych budach^,... Krzysztof Niezmiennie od początku istnienia. (1) Jesteśmy stałymi klientami i pod względem jakości jedzenia nic się nie... Marcin Pysznie !!! (1) Jak najbardziej polecam !! Nigdzie jeszcze nie jadłem tak dobrej rybki.. Mój... Szymon Tanio, szybko, a przede wszystkim naprawdę pysznie! (1) Od pierwszego wykonanego zamówienia w Bistro u Papaya jest to moja ulubiona... Zawsze zadowolona stały klient (1) Do tej pory było ok,czasem gorzej czasem super ale dzisiaj było... magda Jeden z najlepszych w Polsce (1) Wybrałem Olivę z oliwkami, suszonym pomidorem i sosem firmowym. Powiem tyle,... Piotr. Cz. Nie polecam (1) Fatalny stan łazienki bylo bardzo brudno, talerze zostały nam zabrane bez... Zdegustowana JEDZENIE MASAKRA! BARDZO NA NIE!!!! (1) Po zamówieniu dwóch obiadów, po chwili Pani oddzwoniła z informacją, że... Grzegorz Prosto, smacznie i przyjemnie (1) i to wszystko za przystępną cenę! Łukasz I Pati