Porażka (1) Kuchnia seczuańska zamiast pikantna, jest po prostu słodka. Ryże, makarony -... Pit Super smacznie i za rozsądną cenę (1) Jadłam tam drugi raz, porcje są ogomne, nie do ogarnięcia. Panowie prowadzący... kaska ekstra! (1) Bardzo fajne miejsce,wyśmienite jedzenie, miła atmosfera oraz przemiła... Ola i Michał
MASAKRA (1) Idąc na obiad z dziećmi jedyne co mozna było przełknąć to frytki z młodych... Myszka Popsuło się! (1) O ile na początku, bar Mesa był przyjemny, to dzis bardzo sie pogorszyło.... Pi Najlepszy makaron w Trójmiescie (1) Szczerze polecam to miejsce . Moja córka uwielbia spaghetti z pomodoro, mówi... Justyna Super oferta za przyzwoite pieniądze (1) Ten bar to wyróżnia na pewno bardzo urozmaicona oferta, czystość i uprzejma... Anna Jadam tam codziennie od miesiąca 1 lub 2 posiłki dziennie. (2) Pracowałam sezonowo w pobliżu Baru Mesa. Na początku jedzenie było smaczne.... Po sąsiedzku Rewelacyjne jedzenie!!!! (1) Najlepsze makarony jakie w zyciu jadlem!!! Na pewno wpadne jeszcze nie raz! Krzysztof Świetne miejsce! (1) Tego typu lokali brakuje w Gdańsku! Małe, ale ze świetnym jedzeniem w... Tomek W końcu znalazłem jedzenie odpowiednie dla siebie!!! (1) Takiego lokalu brakowało na kulinarnej mapie Gdańska! Przepyszne jedzenie,... Borys Miejsce idealne. (1) Z racji swojego zawodu całymi dniami krążę po trómiescie i znam juz... Mariusz Klasycznie, burger Gdańsk Główny i sok w ofercie lancz (1) Kolejny raz przyjechałem na ofertę lanczu i wybrałem Gdańsk Główny z sosem... John Obsługa skandal (1) Jestem stałym klientem ponieważ jedzenie mi smakuje, ale obsługa to jakiś... Michal najlepsze miejsce (1) Jest przepyszne, przepięknie i przemiło!!! Makaron cudowny, różne rodzaje... Nina Bardzo polecam (1) Miejsce klimatyczne, można się tu naprawdę dobrze poczuć. Ale najbardziej... Ita Polowanie na frajerów (1) Latem lepiej nie wchodzic, bo pod turystow porcje sa zmniejszane, a ceny... Sopocianka Najlepsza pizzeria w Gdyni (1) Pizza jest tu wyborna. Nie ma lepszej w Gdyni. Jest dobre menu. W miarę... filipsko23 przypalone jedzenie...../ niesmaczne... (1) tak jak w nagłówku.placki ziemniaczane wręcz czarne od przypalenia food Lepszego włoskiego jedzenia nie jadłem nigdy. (1) Naprawdę polecam. Jest to jedyne takie miejsce w całej Polsce z takim... Mateusz