Polecam każdemu.... (1) Jedyne takie miejsce na mapie chyba Polski... Widziałem na żywo produkowany... Piotrus Pasta House (2) Wyśmienity makaron. Lepszego nie pamiętam jak dawno nie jadłem. Luc Raghiville Obsluga - gorzej niz za komuny (2) Kelnerki z wielkim fochem, obrazone ze musza obslugiwac klientow, jedza za... AG
Bardzo na plus (1) Prosty i trafiony pomysł - kilka gatunków makaronu do wyboru, kilka sosów,... ninurta Słabo (1) Przyszliśmy z ciekawości, niestety jedzenie kiepskie, poniżej oczekiwań i... Mat Dla mnie super (1) Fajny, nieduży lokal z bardzo miłą obsługą. Można zjeść także na zewnątrz.... Gość Gdyby nie ta pizza... (2) Przy składaniu zamówienia otrzymaliśmy informację - czas oczekiwania 20minut.... Magda polecam jest smacznie i tanio (1) Byłam pozywywnie zaskoczona . Jedzenie bardzo smaczne, porcje duże a nie... Halina Jedzenie smaczne, ale kelnerki tragedia!!! (1) Plusy: smaczne potrawy, dobry pomysł z jednorazowymi obrusami i kredkami dla... Magda Bardzo serdecznie wszystkim polecam !!! (1) Smaczne jedzenie, wszystko świeże , przytulny wystrój oraz bardzo miła... Bartek Bardzo smacznie (1) Byłem po raz kolejny w ostatni poniedziałek Jedzenie - fantastyczne! Obsługa... dml Bardzo polecam, jestem bardzo zadowolona (1) Jedzenie jest pyszne, świeże, ugotowane z najwyższą starannością. Gratulacje... IGA obsługa (1) jestem zdegustowany poziomem obsługi grz Kanapki (1) Przegiecie z kanapkami na przymorzu, łosoś i tuńczyk trafiają się bez ryby, 3... Tomek Anonim - opinia (1) Bardzo duże porcje przy bardzo przystepnych cenach! Dla mnie smak jest... Anonim Mieszane uczucia ... (1) Jestem stałą klientką wraz z moim chłopakiem od dwóch lat, prawie za każdym... Dominika Opinia (1) Byłam w ten weekend w salad story na sałatce. Jedzenie naprawdę smaczne,a... klientka warto tam zjeść (1) Tylko kilka rodzajów makaronu, kilka sosów, które widzisz jak bulgoczą na... emiś Lubię (1) Wpadam tam, kiedy mogę. Różnorodny wybór dań (nie tylko kebab), zawsze czysto... Wojtek Polecam (1) Polecam wszystkim, którzy lubią lekką, zdrową kuchnie bez dań pływających w... Salco