Bardzo dobra pizza i burgery!! Polecam (1) Miałem okazję zjeść w American Stars 2 razy w lokalu i raz skorzystałem z... MichaU Smaczne Miejsce (1) Korzystaliśmy już kilkukrotnie. Jedzenie bierzemy zawsze na wynos - jest... Gosia Ohyda (1) Skuszona dobrymi opiniami wpadliśmy na niedzielny szybki obiad. Wybraliśmy... Monika
Nie polecam, ODRADZAM szczerze! dno (1) "Kurczak w cieście kokosowym i sezamem"=hahahahahaha no ciekawe, bo ja... KodeksEtyczny Przepyszna ryba (1) Świetny widok na morze. Bardzo sympatyczny wystrój. Obsługa bardzo miła,... Paulina "oBSŁUGA" przez małe "o" (1) Dziś postanowiliśmy odwiedzić Tapas Rybka. Niestety Kuchenne Rewolucje... Gosia Smacznie i tanio (1) Świetne miejsce, bardzo dobre jedzenie w bardzo przystępnych cenach. Duże... Kamil dyletancko (1) Burger Sporti? Głupia nazwa, to raz. Dwa - wystrój gorszy od poprzedniego,... kots Jedzenie super, szef fatalny (1) Jakość potraw super, smak, porcje ok. No niestety za każdym razem jak parkuję... Daniel Nie Polecam ze względu na obsługę! (1) Już 2 razy z rzędu nie dostałam zamawianego dania! musiałam się upominać i... Ania Pysznie jak u mamy (1) Zdecydowanie polecam wszystkim. Zarówno tym, którzy przyjechali do Castoramy... Maja Uczta dla podniebienia (1) Świetna oferta, pyszna pizza na czas. Pyszne dobre. Będę zamawiał więcej. Radek Maćkowski świetne burgery! (1) bardzo smaczne burgery ... na prawdę dobra jakość za dobra cenę Mila Polecam (1) Przeważnie zatrzymujemy się tu tylko na piwko, jakiś czas temu jedliśmy... Iwona Bar Ogopogo - Gdynia, skwer (2) W te wakacje (lipiec) byłem z rodziną w Gdyni. Wstąpiliśmy do baru na obiad.... Igor Zdecydowanie nie polecam (2) Wybraliśmy się na sobotni obiad niestety zachęceni popularnym programem.... Sąsiedzi Masakra bar perełka (1) Nie polecam baru perełka jedzenie nie smaczne.Naleśniki twarde i gumowe że... user_137874402466 Super! Piękny wystrój, pyszne rybki i wspaniała ekipa :) (1) Miejsce rewelacja, świetna atmosfera, a jedzonko rozpływa się w ustach.... Aga Słabo, strasznie słabo! (1) Miernota! Jeśli już usiadłeś, zamówiłeś i czekasz na posiłek to już jest duży... Nemeczek obsługa znichęca i do tego włosy w jedzeniu ... (2) obsługa fatalna, dziewczyna totalnie ślamazarna, która wygladała jakby ją... xoxo