straszna bieda (1) Nigdy nie jadłem tak fatalnej zapiekanki. Pierwszy raz w życiu jadłem... Zaspianin Świetne zapiekanki, ohydne frytki (1) Zapomnijcie o tym, że na zamówione danie poczekacie 10 minut. Poczekacie... Tomstar Bardzo Dobre jedzenie (1) Obsługa była trochę nieogarnięta i na jedzenie trzeba było poczekać, ale to... R.
Miło i fajnie cenowo! (1) Polecam. Zawsze mają coś ciekawego i zdrowego do jedzenia w przystępnych... Janek mila,inteligetna,profejonalna obsluga no i piekna i to mega (1) przyjezdzam sobe specjalnie po surowki FRANZ Stali klienci - po wielu próbach (1) Próbowaliśmy wielu azjatyckich kuchni w Trójmieście. Jednak tutaj wracamy i... Magda koszmar (1) Wielokrotnie bywałam w Kwadransie. Zawsze dobre jedzenie, szybka obsługa.... di Szybko nie znaczy źle (1) Trafiłam tu przez przypadek. Ogólnie nie znoszę barów w Galerii Bałtyckiej... werty Polecam (1) Po dłuższej przerwie odwiedziłam Bar pod rybą i polecam ziemniaka duo - smak... Marianna Porażka (1) Witam, restaurację odwiedziłam dwukrotnie i raz skorzystalam z zamowienia do... Wera Zdrowo w przystępnej cenie (2) Bardzo lubię jeść w tym Bio Way'u. Moim ulubionym daniem są placki... A Przyjemne zaskoczenie wizytą w Zagrodzie Rybackiej! (1) W Zagrodzie Rybackiej byłam w zeszłym tygodniu. Było to jedno z lepszych... Kamila pyszna szarlotka i klimatyczna knajpka (2) jestem fanką mingi od lat. W szczególności fascynuje mnie przepyszna... Beata Ekstra jedzenie! (1) Zanim trafiliśmy do zagrody odwiedziliśmy kilka miejsc w Gdańsku. Żadne nie... Turystka cena nieadekwatna do smaku!! (1) Za pierwszym razem zamówniłam boxa z tajskim makaronem i kurczakiem - mdły,... Paulina Super ryby! Świetny lokal! (1) Wraz ze znajomymi wybrałem się tam kilkukrotnie, lokal schludny, estetyczny,... Karol BAR KORAB (2) Bar poprostu masakryczny,obiady podawane sa na plastikowych naczyniach. Pani... DARIA Problem to obsługa i menu (2) Od wielu, wielu lat raz na jakiś czas zachodzę do tej restauracji. To co... Flo Niedobre mięso (1) Jakość burgerów pozostawia wiele do życzenia. W mięsie natrafiliśmy na... Ally i tak i nie. (1) Generalnie jeśli chodzi o obsługę klienta - bardzo często zniechęca, irytuje,... Natalia