Już nie jest tak dobrze... (1) Ech... zwykle było fajnie a wczoraj przeżyłam rozczarowanie... Zamówiłam... Dorota NA PLUS :) (1) Po prostu szok (pozytywny oczywiście) Wszystko aromatyczne i świeże, jedzenie... dori SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Po pierwsze-negatywne komentarze: Ludzie za ta cenę czego się spodziewacie?... jessepinkmann
Yummy (1) Kiedy była na samym początku otwarcia, obsługiwał mnie bardzo miły koleś. W... Wegetarianka Drogo ale smacznie (1) Dorsz na parze, dorsz w panierce pycha. ieczywo czosnkowe,frytki ziemniaki... Szakirka tragedia (1) Niedzielne popołudnie, z upragnieniem szukam z koleżankami kawy! o Kropka... niezadowolony klient Nigdy więcej (1) Szczerze żałuję, że nie sprawdziłem wcześniej opinii o Pekin Bar. Od samego... Michał Coś strasznego... (6) Totalnie nie rozumiem, o co chodziło z tymi rewolucjami Magdy Gessler.... Julia Czarnowłosa kelnerka do wymiany!!!!!!! (4) Z reguły odwiedzam miejsca godne polecenia. Tapas Rybkę polecił mi kolega z... Gdański biznesmen Smacznie i szybko (2) Bardzo miły Pan przyniósł nam jedzenie, nawet szybciej niż się spodziewałam.... Aleksandra Rewelka (1) Do tej pory jadłam tylko pizzę, dziś spróbowałam Boss burgera, rewelacja to... Natalka hipsterowy bar mleczny + pizza (1) wybralem sie z dziewczyna popoludniowa pora na skromny obiadek. Pierwsze... Jaco83 Życzę powodzenia (1) Bistro w sumie na uboczu (między ETC a Gildią na Rozstajach), więc wiedzą o... Tomstar Bardzo smacznie (1) Pyszne pizze i sosy. Pomidorowy o dziwo z pomidorów! Wrócimy na inne... Kemot I Krowa Cała (1) Lubię wegańskie jedzenie. Dosłownie ratuje życia. Burgery w "Krowie..." są... Paweł Jarema Super smaczna ryba! (1) Zachęcony komentarzami i dobrymi opiniami postanowiłem sprawdzić Zagrodę... Kuba POLECAM :) (1) MILA ATMOSFERA,PRZEPYSZNE DANIA (DUZE PORCJE),CENA PRZYSTEPNA ,.SZYBKA... MARIKA BARANOWSKA Kijanka - opinia (2) Serdecznie polecam wszystkim! Dania mają wyrazisty smak więc odnajdzie się... Kijanka Obrośli w piórka (1) Kiedyś było super a teraz nikt nie dba o klienta właściciele to bogowie... Ja Bardzo dobry kebab prosto od Turka! (2) Bardzo dobry kebab! Specyficzny, inny niż wszystkie w Trójmieście. W opcji... Adrian