Profesjonalizm w każdym calu (1) Uroczystość jubileuszowa, którą wyprawiliśmy w Kalince, okazała się pełnym... Tomasz pyszne (1) 22 zł za najlepszy obiad w życiu polecam ppm Burgery zawsze dobre, ale ceny obecnie masakra (1) Jadłem u was już wiele razy na jakości burgerów się nie zawiodłem, ale cena... Luziu
Dobre jedzenie, fatalna obsługa (1) Nie oceniam wyglądu lokalu, jedzenie zamawiam na telefon. Jedzenie smaczne i... Rob Bar Smaczek (1) Jedzenie jest ohydne smakuje lodówką tzn? składniki chyba są długo mrożone... baobab Bardzo marnie (1) Wybrałam się z rodziną na sobotni obiad . Menu bardzo rozbudowane ,... Anna Rewelacja (1) Co tu dużo mówić/pisać - smacznie jak u mamy ;). Jedzenie smaczne i porcje... Łukasz B. Super miejsce! (1) Klimatyczne miejsce z dobrym jedzeniem, w przystępnej cenie.Jeżdżąc dużo po... Loveaeter :) Szkoda gadać (1) Obsługa wogóle nie ogarnieta mylaca zamowienia klijent dostal bulke jarska... Lechista ochyda (3) W planach miałam dziś zjeść swiezą rybkę, niestety to co otrzymałam w tym... agata miłe miejsce, ale... (1) menu bardzo skromne. Lokal, który ma w karcie dania wegańskie nie oferował... Paola Super punkt. Będę tu częściej jadać. (1) Nawet nie wiem kiedy to pod samym nosem wyrósł mi ten azjatycki bar. Byłam tu... werty Dużo i tanio (1) Bardzo dobre potrawy, przystępne ceny i ogromne porcje ! Polecam :) klientka ;) Jakość jedzena świetna!!! (1) Stołowaliśmy się w niejednym lokalu z kuchnią azjatycką. Bar na Piastowskiej... Nos BIG BURGER (1) BIG BURGER Stefan polecam! (1) Bardzo smaczna pizza, mój faworyt w tej chwili (szczególnie Sun of... Kaska nie polecam (3) W dniu wczorajszym zamowilem 3 burgery na wynos to co otrzymalem zimne i nie... tomek Rewelacja (1) Odwiedziliśmy dziś to urocze miejsce. Po wstępnej rozmowie zamówiliśmy... Andrzej Polecam (1) Fajny pomysł na BAR - GARAŻ przy Urzędzie komunikacji, kiedy zawsze czeka się... .ann marna obsluga (1) Zamowilam danie. Pani poqiedziala, ze bedzie trzeba poczekac okolo 7 min.... anna