Super miejsce na lunch (1) Dużo miejsca, spory wybór dań i faktycznie smacznie i tanio. Do tego świetna... monkola Beznadziejna obsługa (1) Obiema rękami podpisuję się pod tym, co pisał tu już ktoś o obsłudze. Facet... kmr Pani ekspedientka :) (3) Witam, właśnie wróciłem z Green Way'a i muszę powiedzieć, że jestem bardzo... Radek
Bursztyn (2) Obsluga fatalna. Zostalismy oszukani przy kasie. Reklamacja nic nie dala.... Tyry Moje ulubione burgery! (2) Niedawno odkryłam Surfburgera i przepyszny nachoburger mnie uwiódł! Gorąco... Kasia jasemzuzia - opinia (1) Za taką jakość cena bardzo wygórowana (pracowałam tam i wiem jak wygląda... jasemzuzia obsługa (1) W loveat na Klonowej bywam dość często, jedzenie jest przystępne cenowo i... Marta petarda (1) mimo ze to bar, jedzenie o wiele smaczniejsze niz w restauracjach azjatyckich... bokobrody azjata Długi czas oczekiwania (1) Bez rewelacji. Chociaż lokal świecił pustkami, bardzo bardzo długo czekalismy... Dobrawa Pyszne ryby... PIECZONE i SMAŻONE :) (1) Jestem z Tczewa. Przejechałam trochę kilometrów, aby zasmakować morskich... Wierna klientka!! Kasia - opinia (1) Stała klientka od wielu lat. Gorąco polecam! Kasia Polecam! (1) Będąc na diecie nie spodziewałam się, że mogę po prostu zamówić coś do... Justyna zestaw (1) wszystko w zestawach. dlaczego tak? nie można zamówić pieczeni z soczewicy,... gadający Szwed Zawiedziona (1) Wybralam sie poraz pierwszy do burgerowni. Wybralam sie tam ok. Godz 16,... Amelia Polecam (1) Jedzenie bardzo dobre, zawsze świeże. Fajny pomysł zarówno na menu jak i na... B Pyszne, świeże ryby (1) Po niedzielnym obiedzie w Tapas Rybka śmiało mogę polecić ten lokal.... Michał no nie wiem.... (1) Lokal malutki i mało tam powietrza- Klima chyba kiepska. No ale... ola Obsługa, obsluga i jeszcze raz obsługa... (1) ...leży. Jestem, a raczej byłem, częstym klientem Green Way'a od wielu lat,... Mariusz naprawdę smaczne burgery! (1) Byłem, jadłem, bardzo dobre, polecam :) Co do samego lokalu to tylko taka... Sebastian Naleśniki... (1) Pierwszy raz zamówiłam Dania z tego baru. Czas oczekiwania na dostarczenie... Kasia