Zawiodłem się... (1) Pierwszym razme było ok, ale dzisiaj porażka. Gruby kawał mięsa, żylasty,... Michu nareszcie zdrowe jedzenie! (1) Nareszcie powstało miejsce, w którym można zjeść coś pysznego, zdrowego,... Alicja PIEROZKI (1) POWIEM KROTKO I BEZ OGRODEK, WSZYSTKO BARDZO DOBRE ,POLECAM MICHAL
10/11 wizyt oceniam pozytywnie (1) 10 razy byłam bardzo zadowolona, zebrałam 10 pieczątek, niestety za 11 razem... Nina z Drinki w Kokosie Smacznie i niedrogo (1) Miejsce polecam osobom, które chcą smacznie zjeść za rozsądne pieniądze i nie... Gość Obiady tylko na miejscu ! (2) Już drugi raz trafiłam na pleśń w pizzy dokładnie w (sosie pomidorowym... Meg Cayenne na Morenie (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam !! anusia Świetny Lokal (1) Uwielbiam lokol Loveat. Jedzienie jest zawsze świeże w rewelacyjnej... Sara Najlepsze frytki! (1) Stanowczo najlepsze frytki jakie jadłem. Obsługa przesympatyczna, frytki... Adamos .... (1) Niestety i mój komentarz nie będzie miły.Nie polecam tego lokalu.Doszły mnie... x bardzo pyszne jedzenie (1) Bardzo czesto korzystam z uslug baru Zulawski',bardzo mi smakuja potrawy tam... maria kropka, bardzo smaczna zapiekanka (1) Jadłam zapiekankę Kropka, poleconą mi przez obsługę. Byłam naprawdę... variovorax TAKIE SEE (2) Kupiłam kubełek makaron+warzywa+kurczak. Kurczak w panierce nawet dobry.... Judiee polecam (1) Bylam wczoraj sprobowac bo tylko raz dawno temu jadlam belgijskie frytki. Nie... lucy Dawid - opinia (2) Witam, po dość długie nie obecności w bioway zatesknilem za wyśmienitymi... Dawid Opinia (1) Makaron do spaghetti w rosole? Chyba czas zmienić kucharza albo podpytać... Ja SUPER (1) Takiej rybki dawno nie jadłem a naprawdę się na tym znam. Gorąco wszystkim... Megamarek Bardzo dobra pizza (1) Pizzę zamawiałem telefonicznie, ale z odbiorem osobistym. Po przybyciu do... ryba Było fajnie ale zaczyna się psuć (2) Jadam w surfie 2,3 razy w miesiacu, wczoraj tez zaszedlem tym razem na... piotr Moja uczciwa ocena : (1) 1 Lokal czysty schludny fajnie urządzony na plus 2. Obsługa miła zagaduje... bartek