henito - opinia (1) Stoluje sie w tym barze kilka lat,probowalem w innych barach,ale tylko tam... henito Tragedia (1) Czy właściciel zdaje sobie sprawę, że dawno powinien wymienić personel w... stała klientka Pysznie i domowo! (3) Pysznie i domowo! Stały klient
Bardzo dobre jedzonko na imprezę (1) Zamówiony catering na komunię syna w Barze Żuławskim okazał się strzałem w... zadowolona klientka MASAKRA!!!!!!! (2) Nie polecam!! Wyglad baru zupelnie odbiega od tego jaki mozna zobaczyc w... Maciej najlepsza pizza w 3mieście (1) dopóki nie odwiedziłam mąki i kawy myślałam że sempre w starej papryce jest... Magda super suoer (1) Jadłam w wielu takich barach, ale tu naprawde miła obsługa, a najważniejsze... syla super (1) wszystko super. można się "przyczepić" do paru rzeczy: typu dostępność... JJ NIEPOLECAM mimo dobrego jedzenia (2) czekamy na FV juz 2 tydzien, zamawialismy na firme. Codziennie dzwonilem zeby... niezadowolony/Gdynia Robert - opinia (1) Jadłem dziś burgera AMG zamówiłem dodatkowo małą porcję frytek i cole. Z... Robert Jakości nie uświadczysz (1) Witam. Jakość poleciała na łeb. Mięso w burgerze wypieczone na wiór. Bardzo... ufo smacznie (2) Smacznie jak u babci w domu . Polecam PIEROGI palce lizac bleid1975 Omijać szerokim łukiem! (1) Trafiliśmy zachęceni tablicą z informacją o świeżych rybach. Ze wszystkich... Monika Zawsze smaczne i estetycznie podane dania. (1) Nie mieszkam w Polsce ale kiedy odwiedzam Polske i Trojmiasto to wpadamy tu... Artur Pyszna pizza (2) Najlepsza pizza jaką jadłem Arek GG - opinia (1) Właśnie skończyliśmy jeść nasze pierwsze zamówienie - makaron u dong i... GG Coś się zepsuło... (1) Mięso z cielęciny śmierdzące. Sos rozwodniony jak nigdy, ryż zeschnięty chyba... Agnieszka Goraco polecam!! (3) Jem tam od laaaatttt ;-) Niezastapiony bar z pysznym jedzeniem!! Uwielbiamy z... Monika nieprzyjemna obsługa (1) Burgery są pyszne a zwłaszcza sos i najchętniej jadłabym je codziennie ale... N Rozczarowanie!!!! (1) Kiepsko i jak na jakość to drogo. Dorsz w panierce smakował jak paluszki... nieznany