surflover (1) Absolutnie się nie zgadzam. Przepyszne mięso, czuć w smaku ze wołowina nie... agnieszka Bezkonkurencyjny (1) Mają jedne z lepszych jeśli nie najlepsze burgery spośród wielu burgerowni... Wojasz Jedne z lepszych burgerów w Polsce (1) Bardzo dużo podróżuję po Polsce i zawsze kiedy tylko znajdę chwilę szamam... Antoni
Iga - opinia (1) Właśnie przejeżdżalam z chłopakiem przez Gdańsk ludzie na ulicy nam polecili... Iga Kozacka szama (1) Mieso idealnie doprawione, chrupiąca buła, najlepsze burgery w trojmiescie!... janek Zdecydowanie polecam (1) Nie byłam przekonana ale ciesze się że mnie namówili bo bardzo pozytywnie się... Elżbieta B Szanowny właścicielu (1) Fajna knajpa, ale: Obsługa masakra - cokolwiek poprosisz,usłyszysz nie Np.... Jędrzej super!!!!! (1) Przepyszne jedzenie, zawsze wszystko świeże. Ogromne porcje. Chodzę tam od... gosc zadowolony (1) Bardzo często w sprawach zawodowych jestem na wybrzeżu i za każdym razem... rysiu Świetna Instytucja! (1) Kropka to nie tylko bar, to nie jest kolejna budka z jedzeniem. Kropka to...... roy po spacerze (2) Nie mam w zwyczaju wydawania mailowych opinii, tym bardziej niepochlebnych...... Zawiedzona Pyszna tradycyjna włoska pizza! (1) Pizzeria godna zaglądania do niej częściej. Składniki bardzo wysokiej... Pavik Pysznie i domowo! (1) Serdecznie polecam wszystkim. Zaczynając od bardzo miłego właściciela, którzy... Beata Świetna lokal! (1) Z narzeczoną żywimy się tam bardzo często. Jedzenie bardzo smaczne i dużo,... Trojak Grzegorz jak dla mnie jest ok (1) jedzenie świeże, rybka z patelni a nie z frytkownicy, obsługa miła, toalety... Smakoszka ryb obsługa (1) dialog: - dobry wieczór - przydało by się dzień dobry powiedzieć, ale was... wole śródmieście ola - opinia (2) Miejsce fajne, urządzone zgodnie z obowiązującą modą, ciekawe lampy,... ola Na prawdę dobre i świeże! Polecam! (1) Byłam tam już kilka razy, bo to jedyna opcja poza pizza w tej okolicy i się... Kasia Polecam z czystym sumieniem (1) W tym barze byłam już wielokrotnie, spróbowałam też jedzenia z dostawą do... Paulina Profesjonalnie (8) Dziś zamówiłem pizze z dostawą. Dotarła do mnie ciepła i pachnąca w 30 min.... Sąsiad Zaspa