Dramat (1) Jedzenie nawet nie budzi skojarzeń z kuchnią azjatycką i jest nazjwyczajniej... Pan Giniu zachęcam do jedzenia w tym barze (1) Jedzenie zawsze świeże bardzo dobre i co najważniejsze ceny przystępne na... zadowolony klient Najlepsza pizza jaką jadlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Często zamawiam pizzę z American Stars i jak dotąd nigdy się nie zawiodłem.... Andrzej
Magdalena - opinia (1) Uwielbiam ich kuchnię. Obsługa jest genialna, porcje są duże, świeże, ciepłe,... Magdalena Cudownie (2) Byłam dziś u Was pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Kupiliście mnie... Joanna zawiedziony... (1) w dniu dziśiejszym byłem klijentem tego że baru..musze powiedziec .że... SMAKOSZ Rewelacja (1) Bardzo dobre domowe jedzenie. Kotlety mielone dosłownie prawie tak dobre jak... Sławek Smacznie i czysto (1) Raczyłem się Burgerem "Sopot" i mogę go polecić ponieważ był pyszny. Schludny... klient Super! (1) Jedna z fajniejszych knajp z kuchnią azjatycką w Gdańsku! Obsługa... Maria Miłe zaskoczenie (1) Mega bar, bardzo miła obsługa, szybko i tanio. Zaskoczeniem była wielkość... Krzychmiel Opinia stałego klienta (1) W Bistro Duet jadam dość często. Zazwyczaj zamawiam na wynos, ale zdarza się,... Marek Koszmar! (1) Danie podane w plastikowym talerzu chociaż ceny wahają sie od 20-40zl.... Barbara Nie polecam (1) Zdecydowanie nie dobre jedzenie. Wszystko co do nas przyjechało było tak... Karol Dobrze i tanio (1) Zamawialam dania na miejscu i w dostawie. W obu przypadkach bylam zadowolona.... Yo Landi Zamowienie (1) Zadzwonilem pytajac sie ile wynosi porcja makaronu . Uslyszalem " 250 nie no... Klient Nie jem oczami (1) Wystrój niestety do najlepszych nie należy, ale jedzenie to w moim odczuciu... Łukasz K. Pracują jak za kare (1) Jedzenie jest super, tylko gdyby nie ta obsługa. Byliśmy z dziewczyną godzinę... niepolecam wspaniałe makarony (1) Polecam bistro, bardzo miły właściel-kucharz, który na Waszych oczach... ageb Pozytywne zaskoczenie (1) Sprawdziłem niemal wszystkie restauracje typu włoskiego w Gdańsku ale dopiero... Karol gdy - opinia (1) Byłam ostatnio kilka razy i zawsze nie było moich ulubionych klusek śląskich... gdy