Polecam!! Najsmaczniejszy Bar w Gdyni!! (1) Zawsze problem z wolnym stolikiem!! Jedzenie lepsze niż u mamy!! To wspaniale... Marek W kategorii bar ścisła czołówka. (1) Jedno z najlepszych miejsc na tani i zdrowy obiad w trójmieście. Obsługa miła... kk mieszkaniec - opinia (1) W smaku bardzo przeciętne zapiekanki, po posmakowaniu uracozny dobrymi... mieszkaniec
JEST GIT (1) JEST DOBRZE Marcin Carbonara - świetna, makaron z brokułami - średni, zupa - bardzo dobra (1) Panowie gotują prosto, dobrze i tanio, to jest świetne miejsce, żeby wpaść na... mozo To jest bar mleczny (4) Po niepowodzeniach związanych z poszukiwaniem dobrego baru mlecznego w końcy... Zapracowani smacznie i brzydko (1) bardzo smaczne jedzonko, tylko że pakowanie na poziomie 0.. sajgonki w 2... Krzysztof Wielki minus!! (1) Opowiem jak wygladała moja wizyta w tym kebabie dzisiaj. Wchodzę, syf... Mikolaj Świetnie! (1) Bistro u Papaya: tanio, przepyszne, pięknie udekorowane dania. Na początek... Jula polecam;) (1) Pyszne pierogi domowej roboty, widać, że używają świeżych składników. Smaczna... agnieszka Dania nie toną w tłuszczu? (1) Zamówiłam sobie kotleciki warzywno- jajeczne. po powrocie do domu sprawdziłam... PP Pierogi rewelacyjne (1) Bardzo fajna PIEROGARNIA. Uwielbiam ich pierożki, szczególnie z kapustą i... Wioletta Pyszny kurczak z orzechami nerkowca (1) Polecam gorąco bardzo dobrego kurczaka z orzechami nerkowca. Ogólne wrażenie... dziewczyna ratownika Serdecznie polecam. (1) Jadłem tam na razie pierogi ruskie (na miejscu), oraz z mięsem i szpinakiem... Mayne propozycja (1) Za każdym razem jak jestem jest bardzo mały wybór mies i do tego z każdego z... rgg1 Naprawdę warto tam zajść!! (2) Witam,jestem już dość długo klientką baru żuławskiego i z czystym sumieniem... user_138018041623 Wyśmienite! (2) Jedzenie bardzo dobre, prawdziwie domowe ale nie było by tak dobre gdyby nie... Piotr Nie zdecydowałem się (1) Myślałem, że w końcu coś się rusza na Morenie w jadłodajniach i nawet nie... Bożydar szu - opinia (1) W jednym zdaniu, nie wiem czy gdzieś serwują lepszy makaron :) szu polecam (2) polecam piwo w dostępnej cenie, pani Bogunia bardzo mila ale pracuje tylko 5... bywalec