Bardzo się popsuli - to już nie to samo jedzenie co kiedyś (1) Czas zmienić lokal- zamówiłem surf burgera czekałem aż 20 minut !!!!... rufi było dobrze (1) Trochę idzie w dół. Masakryczna ilość soli i porcje coraz mniejsze. Pomysł... Dorota Zdrowo, pysznie i obficie za dobrą cenę! (1) Więcej takich miejsc! Codziennie inny lunch, zdrowy, porcje naprawdę... Kati
Pysznie (1) Swiezutkie, aromatyczne, przepyszne jedzenie robione na oczach klienta!... S Wielkie rozczarowanie (3) Przyjemne miejsce lecz na pewno tam nie wrócę. Pomysł aby płacić za każde 100... Sylwiia świetna pizza i nie tylko (2) Nie przepadam za pizzą, ale ta, na którą namówiła mnie córka w tym lokalu... sąsiadka ideał (1) Dla mnie bar idealny. Przepyszne jedzenie, dokładnie w moim ulubionym stylu,... am gdybyż było czyściej.... (1) Obsługa bez zarzutu, sympatyczna Pani doradza w wyborze potrawy. Same... am super jedzenie (2) Znakomite jedzenie. Czasem surówka była na całym talerzu co psulo wygląd... klient Kiedyś tam było dobre jedzenie. KIEDYŚ !!! (1) Odkąd odszedł jeden z właścicieli wszystko sie pozmieniało. Niestety na... Andrzej Dzicz (2) Byłem, zjadłem, polubłem. Bardzo pozytywne walory smakowe. Takiego mięcha... MK KotBulaj - opinia (3) Moim zdaniem miejsce mocno przereklamowane. Pierogi średnie jeśli chodzi o... KotBulaj Polecam :) (1) Pomimo tego, że osobiście nie przepadam za tego typu jedzeniem to jestem... Bella Beznadzieja (1) Jakosc jedzenia jest zenujaca. Nieswieze, bez smaku, bez polotu. Proste,... Krystyna Cytryna Odradzam. Drogo za bardzo niesmaczne jedzenie (1) Zamówiłam pierogi ze szpinakiem. Za 18 pln dostałam 8 gumowych pierożków z... Dorota tragedia (1) Zamówiony placek, pierogi z mięsem, pierogi ze szpinakiem. Placek... Ziemekb mozna zjesc, ale bez rewelacji (1) za 16-18 zlotych mozna zjesc w Gdansku lepiej. Bulka to porazka. heniu Polecam! (1) + możliwość wyboru ( pełnoziarnista tortilla, pełnoziarnisty makaron ! ) + w... Agata Podejście biznesowe na 1 - (1) chcieliśmy zamówić jedzenie ekipą z pracy, łącznie miało być 6 dań, niestety... Justyna Pogórze (1) tragiczne ceny. frytki 8 zł!!! pizza przyjechała absolutnie zimna! wybór w... nie polecam