Jakas masakra (2) Jedzenie bylo obrzydliwe . Najlepsze z tego wszystkiego byla fanta . Ceny... Gosc gorąco polecam (2) Nie zgadzam się z negatywną opinią ponieważ jestem stałym bywalcem tej... Andrzej Byłem polecam, ale... (1) Brałem dużego burgera chees frytki i lemodniadę. Chees duży wręcz za duży... Boro
Bardzo sympatyczna lunch'o - dajnia (1) Razem z żoną zdarza nam się zjeść w Luce lunch. W Luce lunch to zestaw: zupa... Paweł i Joanna Fantastyczny lokal (1) Przypomniał mi się smak prawdziwej włoskiej pizzy. Pizza jest robiona na... Zachwycony Burger z pasją (2) Załapałem się na pierwszą rundę i tak jak myślałem, Wojt znalazł recepture na... FoodManiac Ogólnie wszystko okej, ale ... (1) Obsługa bardzo miła, lokal czysty i schludny. Jeżeli chodzi o składniki to... Darek Dla każdego coś dobrego (1) Ciepły posiłek, szybkop odany i w atrakcyjnej cenie. Duzy wybór sosów,... Marti Pyszny Dabel Trabel (1) Skusiłem się wczoraj na burgera za piętnastaka z małego foodtrucka. Wybrałem... Luke NAJSMACZNIEJSZA WIZYTÓWKA MIASTA =niesamowite miejsce! (1) Kilkakrotnie w roku pokonujemy 400km żeby wrócic TYLKO NA TĄ flądrę, NIE NA... stokrotka Świetna kuchnia, ale obługa klienta nie z tej epoki. (1) Zazwyczaj zostawiam napiwki, ale nie tym razem. Dwie kelnerki obsługujące... NXP Smacznie, szybko i super tanio (1) Złe opinie mocno przesadzone. To bistro a nie restauracja i tak trzeba to... Jacek A ja polecam (2) Zaskoczona jestem negatywną opinią poniżej - to chyba jakaś "warszawka"... MCh Najgorszy kebab i burgery! :/ (1) Zastanawiam się skąd te dobre opinie, czyżbym miała pecha? Zamówiłam przez... Kasia odradzam ! (1) Jacobsen Bar a czemu na froncie lokalu znajduje się napis "restauracja" do... niezadowolona klientka baru bo n nie polecam (1) Knajpa podobno przyjazna dla rodzin z dziećmi! Kpina, brak fotelików,... Asia ohyda (3) Czytając artykuł, który bardzo zachęcił mnie do odwiedzenia miejsca, gdzie... Lena pogórze (1) Kiedyś zamawiałem obiady z tego baru,ale na Pogórzu. Potem nie można było... Jivan :) (1) W końcu mogę zjeść na mieście bez wyrzutów sumienia, a nawet zamówić na wynos... j.k1 Nie polecam (1) jesli ktoś chce wyjsć głodnym to jest to miejsce idealne ,porcje małe ,nie... Marcin