najlepsze jedzenie z dostawą jakie w życiu jadłam (1) Nie bierzcie poważnie tych negatywnych opinii. Jestem w 100% pewna, że to... Paulina M Zawiedziona brakiem dbałości o szczegóły (1) z zewnątrz lokal prezentuje sie dobrze, nie mam zastrzeżeń do czystości ani... Zuzanna Cudownie pyszne jedzenie, będę stałą klientką! (1) Jedzenie absolutnie wspaniałe. Kurczak może trochę za gorący, ale... mor
Byle tak dalej (1) Dokładnie to co potrzeba- szybko, smacznie, tanio. Odpowiednie miejsce żeby... am Gorąco polecam! (1) Super rybka, smaczna i świeża. Czego chcieć więcej? Polecam każdemu Radek Luna - opinia (1) O Zagrodzie Rybackiej dowiedziałam się za pomocą tej strony, sugerując się... Luna Polecam! (1) Nie ukrywam, że długo czekałem na otwarcie - lokalizacja w miejscu Japy... Rav Dobry stosunek jakości (i ilości) do ceny (1) Pierwszy raz skorzystaliśmy z Grupona i było tak smacznie że zjedliśmy ponad... kot Myślę, że mogę polecić (1) Ostatnio miałem okazję skosztować burgera, choć nie przepadam za takim... Pablo Polecam (1) Wziąłem babę rzeźnika, za takie małe pieniądze tak dobrze zjeść? Jestem pod... Lukasz Byłem, zjadłem, wrócę! (1) Fajne nowe miejsce na kulinarnej mapie trójmiasta, gdzie obsługa dba o jakość... John Burgery na Zaspie! (1) wreszcie! od wielu dni narastała moja ciekawość, czego będzie można się... Piotr Chamska obsluga (1) Właśnie jestem w tym lokalu.Kupiliśmy z żoną dzieciom jedzenie dla nas już... Podróżnik Obiad jak u mamy !!! (1) Rybka jest pyszna, a w zestawie stanowi doskonały, pełny obiad. Odkąd... MagdaMaz GDZIE JEST MENEDŻER? (1) Jesteśmy stałymi klientami pyra baru, odwiedzamy go dość regularnie od... Patrycja polecam!!! (1) Fajna obsługa, ja się tam zawsze czuję jak u siebie! Na jedzeniu się jeszcze... Anna Drogo jak w restauracji jakość taniej stołówki (2) Będąc przejazdem zatrzymaliśmy się z żoną i poszliśmy coś zjeść z żoną do... mieszkaniec Gdańska Nie polecam !!!!!!! (1) Nie polecam obsługa tragedia gwiazda na kasie robi łaskę i minę ma s...ącą,... Kasiorek dowoz : Niedzwiednik i najblizsza okolica - 5zł (1) to dlaczego do matemblewa doliczyli 5zł ? Kraj Polecam! (1) Witam! Polecam jak najbardziej - przyjemne miejsce & smaczne jedzenie.... b.