polecam wszystkim, bo.. (1) Nie czekalem tak dlugo jak w kantynie, jest smacznie i podziwiam cierpliwosc... klient Świetne! (1) Genialne miejsce obsługa super no i te bułeczki - PYCHOTA. Będę zaglądał... Michał Jedzenie robione od niechcenia. (1) Na prawdę chciałam dać szansę "Burger Time', ale przy ostatnim zamówieniu... Zawiedziona
tragedia (1) zamówienie nie zgodne z tym co chciałem, obsługa tragedia, jedzenie zimne... Artur SUPER!! (1) Byliśmy dzisiaj w Trajtku pierwszy raz i jestem mile zaskoczona. Po tych... Ola Naprawdę miłe zaskoczenie :) (1) Mało jest miejsc w Gdyni z tak pysznym jedzeniem.Wystrój bardzo przypadł mi... Kornelia Pomysł dobry ale jakość marna (3) Fastfood dla odchudzających się ;) Myślałam, ze w końcu coś dla mnie!Pani z... Ula Trzyma poziom (1) Byliśmy kilka razy. Zawsze zadowoleni, spory wybór, mimo 'bamarów' jedzenie... Macias Słabiutko i nieświeże potrawy (1) Byliśmy dzisiaj w 5 osób. Zamówiliśmy dwa barszcze czerwone, pierogi z... Macias polecam (4) pyszne jedzenie, pizza miod w gebie. schabowy z pieczarkami rewelacja staly klient GOGA11 - opinia (1) Dowóz na czas, bardzo dobra pizza, super ciasto. POLECAM GOGA11 Wszystko ok, jedno małe ale...... (1) Pierwszy raz trafiłam do tego miejsca. Wszystko mi się podobało. Miła i... BaDu Jedzenie na zamowienie (1) zamówiłam kotlecik i dostalam doslownie kotlecik wielkości mojej pięści i na... sylwia Polecam (1) Jedzenie bardzo, bardzo dobre, z żoną zamawialiśmy krem z pomidorów - niebo w... Maciek POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM (1) Nasza firma zamawia z tego lokalu przepyszne pizze na cienkim spodzie z... firma Bardzo polecam (1) Wybrałem się do tej restauracji po usłyszeniu dobrych opini od znajomych.... Maniek BRAWO PYCHA!!!! (1) Byłam już kilka razy u Senwickich i za kazdym razem wychodze najedzona i... bea świetny bar w centrum (1) Pomimo dużych kolejek zachęcam do czekania (krótkiego), naprawdę warto.W... Aneta miło ale niska jakośc. (3) Skorzystalismy dzieku kuponowi, lokal ma bardzo dobra lokalizacje, mieszkam... Anna Najlepsze jedzienie! (1) Restauracja Asia Hung bardzo miło mnie zaskoczyła. Jedzenie pyszne, dobra... Treszczyńska