Gdynianiania - opinia (1) Nie rozumiem poprzednich komentarzy, to chyba jakieś konkurencyjne hejty.... Gdynianiania Zapracowany - opinia (1) Byłem tam pierwszy raz i się nie zawiodłem. Porcja w sam raz, cena przystępna. Zapracowany nieporozumienie (1) bar czy jak to nazwac jakies nieporozumienie... nieswiezo a w smaku tragedia !!! marcin
Bosko :) (1) Wraz z mężem jesteśmy wiernymi klientami Świata Zapiekanek od ponad roku.... Kasia Lepszych w gdyni nie ma :) (1) Lepszych nie ma w Gdyni.. w końcu skonczyło się odgrzewanie mrożonych zapasów... czrana Super (1) Czysto, ładnie, miła obsługa, świeżo i smacznie :) Frodo mega! (1) Super zapiekanki.mialam okazje sprobowac 2 rodzajow i uwazam, ze bardzo... N Wielkie rozczarowanie (1) Obsługa niemiła, opryskliwa i w ogóle nie pomocna. Jedzenie- mój pieróg był... Agnieszka Wspaniale! (1) Nic tylko gratulować właścicielowi! wspaniałe świeże ryby, dobre surówki,... Zadowolona klientka masakra (1) Jedzenie okropne, stoliki nie sprzatniete, obsluga opryskliwa, bylismy w... niezadowolony klient Druga szansa. (1) Witam, Odwiedziłem dziś Marmoladę po zmianach, które dokonali po ostatnich... Homer bez rewelacji (2) wpadłam tam na śniadanie, konkretnie na jajecznicę i kawkę. 1. obsługa... Endżi Bardzo sie zepsuło.... (1) Byłam jakiś rok temu i było super. W ostatnia niedziele porażka : drogo,... Ola załamka... (1) Zapiekanka z pieczarkami to - sucha - bułka z bardzo małą ilością pieczarek,... dodo Smacznie i niedrogo (1) Przez przypadek zajrzałem do tego baru z małzonką i wszystko mi się tam... Rys mocno przereklamowany (1) Hamburgery- zbyt wydziwiane, ale ogólnie zjadliwe. Frytki śmierdzą starą... krzysiek Niestety odradzam (1) Raz byłam z koleżanką na pierogach, to nawet nawet. Dlatego kilka dni temu... Dominika NIE POLECAM gdyby nie niskie ceny potraw pewnie nikt by tam nie przychodził!!! (1) Witam!! Jestem stałą klientką Baru Trendy lecz od pewnego czasu zauważyłam że... ZOSIA byłam i polecam! (1) Naprawde bardzo smaczne jedzenie polecam wszystkim:) kobieta Fajne miejsce gdzie można zjeść domowy obiad (1) W tym miejscu jedliśmy po raz pierwszy, ale muszę przyznać, że się nie... Gosia i Arek