Tanio i smacznie! (1) Odwiedziłam wczoraj Trajtka ze znajomymi. Byliśmy pozytywnie zaskoczeni.... Ania Klonowa (1) Chodzę regularnie od około dwóch tygodni. Lubię świeże, proste, nie... Allibero kobieta35 - opinia (2) Zamówiłam danie obiadowe ziemniaki z wody fasolke oraz kotlet schabowy... kobieta35
Spoczunio (1) Zamawiałem burgera i zestaw burgera, do domu, i muszę przyznać, że się... Mrok obsługa masakra (1) często bywam w Pyrabar, jedzenie super, ceny też ok ale obsługa to dramat.W... zniesmaczona zawiodłam sie (1) lubię słone potrawy ale to to już za dużo. maksymalnie przesolone a do tego... lucyna dobra jakość i niskie ceny to nie wszystko!!! (1) obsługa baru to jakaś kpina. Zamawiałam kilkakrotnie bo wciąż miałam... zawiedziona klientka Polecam (1) Właściwie chcę się odnieść jedynie do 2 rzeczy. 1. Super zupki za jedyne 3,5... Gosia Polecam! (1) Szybki dowóz, bardzo smacznie ! jaca Jedzenie jak u mamy!! Rewelacja (1) jak u mamy Bardzo, bardzo miła obsługa. Sympatyczna pani starająca się... Darek Anna - opinia (1) Weszlismy na swiezy sok, a dalismy sie namowic przemilej Pani na tarte i... Anna Coś dla domowego łasucha (1) Niedawno trafiłem do tego lokalu. Na pierwszy rzut oka myślałem, że będzie... pojke Lokal godny polecenia (1) Jestem miłe zaskoczony jakością dań w tym miejscu. Byłem w weekend z rodziną... Ryszard Nie polecam (1) Masakra jakaś przycinają chyba na wadze i zamiast soli dostaliśmy fladre Rozczarowani Powolna obsługa (1) Jestem klientką baru przy ulicy Klonowej. Lokal otwierany jest o godzinie... Anka Zdecydowanie słabo, zupa zimna, w kurczakach były włosy (1) zdecydowanie nie polecam. Podają w naczyniach jednorazowych zamiast w... paweł Słabo (1) Zamawiałem jedzenie od nich kilkakrotnie i parę razy jadłem w lokalu. Z... Grzegorz Bylo fajnie, jest przecietnie (1) W Marmoladzie bywalem kilka razy w tygodniu w porze lanczowej, na poczatku... Garnizon vicky - opinia (1) Znakomity makaron z kurczakiem i szpinakiem :) mąż wziął kalmary - tez dobre... vicky Wreszcie coś na Brodwayu:) (1) Kurde będzie to brzmiało jak hymn pochwalny ale naprawdę warto tam zajrzeć.... Tatar