Dobra Pizza (1) Parokrotnie zamawiałem pizze w Barze Hik i musze przyznać że jest naprawdę... Tatar krzysztof - opinia (1) zamówione na telefon kebaby były zimne krzysztof Polecam (1) Bardzo smaczne pizze polecam ania
nie polecam (1) pizze zamowilem przez telefon, byla to chyba najgorsza pizza jaka jadlem w... wojtek Ten placek nazywany pizza to skandal (1) Pizza: Blade ciasto, bez smaku, posmarowane rozwodnionym koncentratem... asia ODRADZAM (1) Obsługa bezczelna, zakładając że pani brunetka pojawi się w ogóle z zaplecza.... Arek Co to za obsługa... (1) Jedzenie pycha! ceny baardzo przystępne, menu super, to jest plus dla tego... stały klient Fatalnie! (1) Dlaczego mam takie wrażenie, że jak się zamawia coś na telefon, to dostaje... Kamila BEZNADZIEJNA OBSLUGA (1) Beznadziejna, niemila obslucha, ktora zniecheca do zjedzenia czegokolwiek.... aniam Pizza! :) (1) Byłem na pizzy :) i mogę śmiało ją polecić :) Jest na prawdę dobra! Jedyny... RaV Godny polecenia lokal bistro (1) Jadłem tam w zeszłym tygodniu i muszę powiedzieć, że i jakość potraw jak i... Piotruś Byłem dziś (1) Byłem tam dziś i zjadłem zupę za piątaka - pycha i podjadłem sobie. Nie było... Przemek brud i syf (1) byłem podczas weekendu majowego zamówiłem rybę,ryba była mrożona w knajpie... marek chyba jakosc spada (1) kupilem z trucka przy ikei, niestety,ale mam wrazenie ,że jakosc miesa ulegla... smakosx Data urodzenia (1) doliczona do rachunku. Na takie numery nawet pięć Gesslerowych nie pomoże.... Krociech rewelacja najlepsze w trojmiescie (1) pierogi sa naprawde boskie,szacunek dla osoby od farszy i ciasta ola KEBAB PORAZKA (1) Kebab mial byc z sosem czosnkowym jednak okazał się sosem koperkowym w... Klient Polecam (1) Ostatnio zupełnie przez przypadek trafiłam do Burger Time. Zamówiłam sałatkę... Ania Niemiła obsługa i niedoprawione papki (1) Nie polecam tego lokalu, obrażona na cały świat pani z tatuażami a do tego... Wkurzony klient stała klientka (1) ale od piątku zastanawiam sie czy jeszcze zajrzę do baru, pytam o danie szare... Anna