mniam (1) przepyszny burger, po prostu niebo w gębie :) Ruda Wszystko okej do czasu sprobowania dań (1) Wystrój okej, super muzyka, obsługa w porządku. Jedliśmy ze znajomymi 4... Maciek Porzadne jedzenie (1) Ciesze się ze taki Bar pojawil się w Trojmiescie. Jedzenie super swieze z... Julia
TRAGEDIA (1) NIE POLECAM ! Zupa przesolona, frytki surowe, a ryba nie dosyć, że usmażona... smakosz UWAGA !!!!! (2) Tutaj Pani napisała,że jadła makaron a raczej usiłowała zjeść po czym... Ola Polecam zdecydowanie (1) Jesteśmy któryś raz już klientem, zazwyczaj zamawiamy na miejscu ale i na... Kasia Basia - opinia (1) Gratuluję. Wspaniała tortilla.!!!!!!!!!!! Basia. Basia Bardzo poprawnie (1) Zjadłem wczoraj klasycznego burgera. Składniki ok, mięso well done jak... xXx Skandal (1) Ten bar to skandal. Zamówiłam sałatke prosciutto, dostałam mieszankę sałat z... Klientka A ja polecam (1) Jedzenie było pyszne , w porównaniu z innymi lokalami porcje duże , wołowina... Mieszkaniec Niedźwiednika Bardzo polecam !!!!!!!!! (1) Bardzo polecam Bistro. dostawa zamówienia nawet przed czasem pizza pyszna... Martyna polecam!!! (1) gorąco polecam bistro, jedzonko smaczne, szybki czas realizacji zamówień,... pitar88 pysznie :) (1) Bardzo smaczne ziemniaki , miła obsługa co do cen faktycznie nie należą do... patrycja Bywamy regularnie i zawsze jesteśmy zadowoleni (1) Bywamy regularnie i zawsze jesteśmy zadowoleni - duże porcje, smaczne, ładnie... Kasia i Marcin Najgorszy kebab jaki jadłem! (1) Kebab po prostu mi nie smakował a w dodatku był zimny (co jest... Autor Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie w dużych ilościach jest w czym wybierać w bogatym menu... buba Świetne mięsko kebabowe (1) Tu zjecie jeden z najlepszych kebabów. Jadam go dość często, przeważnie... werty Zdrowy Fast Food (1) świetna obsługa, szczególnie przystojny Pan na kasie, duże porcje, ciekawie... letskeepfit Najsmaczniejsze miejsce w Gdańsku! (1) Obsługa, klimat... i przedewszystkim przepyszne ziemniaczki! Pierwszy raz... Kasia Nie polecam. (1) Zamówiłem pizzę z sosem czosnkowym, niestety dostałem do pizzy zupę... Kucharz z 15letnim stażem.