frytki (1) frytki domowej roboty-targedia, nie polecam nikomu! nasiąknięte... ja Rewelacja! :) (2) Miła obsługa, dania w klimacie slow food, cena mniej wiecej taka jak wszedzie... 2xB nie zgadzamy się z opiniami wcześniejszymi... (1) ...smak nie do zapomnienia i uśmiech kucharza Nie wiem dlaczego tak piszą... Smakosz
Polecam, jedzenie na wieczór we dwoje i rodzinny posiłek. (1) Bar pod Rybą na ul. Piwnej 61/63 Pyszny ziemniak z rewelacyjnymi sosami do... Sylwia Nie polecam.- zawiedziona (1) ja spodziewałam sie czegos innego. nazwa bardzo fajna Trajtek ale lokal do... Anna Przyzwoicie ale nic wyjątkowego (1) Byłem w tym miejscu jeden raz. Wszytsko w tym barze jest przecietne (no może... Marek Super miejsce (1) Zdecydowanie polecam bar Aleppo. Nie było dnia, żeby nie smakował mi tam... fofik NAJLEPSZE BISTRO W 3MIEŚCIE (1) Pizza nie ma sobie równych! Dania Obiadowe takie jak powinny być (Pięknie... CZAREK Polecam miła obsługa i dobre potrawy (1) Obsługa bardzo miła, klimat panujący we wnętrzu sprawił ze poczułem się jak... Maksi superrrrrrr (1) SUPER JEDZONKO-smaczne domowe tak trzymac!!! polecam serdecznie znajomym, i... darek EKSTRA! (1) byłam już kilka razy, zawsze świeże pieczywo, przemila obsluga. i ten... magda PRZEPYSZNE PIEROGI DOMOWE (1) JESTEM BARDZO ZADWOLONA Z PIEROGÓW DOMOWEJ ROBOTY SĄ ŚWIEŻE I PRZEPYSZNE KASIA nie polecam. (1) jak dla mnie najwazniejsza jest jakosc i przyjemna atmosfera. wczoraj... Sławek Bardzo smaczne (2) tylko cena trochę w dół? Może 10 zł a nie 14 zł Megi Pysznie! (1) Z całym przekonaniem mogę powiedzieć, że to najlepsze burgery jakie jadłam w... Dominika Laguna Smaków- FANTAZJA !!! dla podniebienia.. (1) Jestem stałą klientką LAGUNY SMAKÓW hmm- chyba od poczatku jej powstania. I... małgoś Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam! Najpierw pół godziny stania w kolejce, później... ... 20-30% taniej i jadam 5/7 w tygodniu... (2) Przed chwilą rozkoszowałem się pieczenią z soczewicy. Dosłownie,... Michał Fatalna obsługa!! (1) Żarełko jak to w barze, raz lepiej raz gorzej, ceny typowo z ulicy Piwnej.... Jerzy Nie w moim guście (1) Jakiś czas temu odwiedziłam trajtek z chłopakiem i muszę przyznać że bardzo... Magda