Najlepszy bar w trójmieście! (1) Jest to wg mnie najlepszy bar mleczny w Trójmieście! Menu jest spore, ceny są... Matej Pani, która nakłada obiad (5) nakłada wszystko tą samą ręką, którą kasuje pieniądze, do tego tą samą ręką... Magda rozbieżności (2) Jedzonko jest smaczne, piwo okej, ale obsługa? masakra! zwłaszcza ten starszy... Beatrycze
A ja tam polecam (1) Jadam tam chyba od 10 lat i tylko 2 razy trafiłam na przesolone dania, a tak... Kaśka Pychotka! (1) Bardzo dobre jedzenie! Śledź Polecam (1) Bardzo smacznie, ceny przystepne, obsluga bardzo mila i zadbany lokal z mila... Biozerca Bardzo polecam :) (1) Jedzenie jest bardzo dobre Pan który przyjmuje zamówienia jest bardzo... Kasia Nie zamienię na inny :) (2) Od pewnego czasu jestem stałym klientem Bioway'a w Gdyni na Władka IV. Kiedyś... Natalia Bardzo niemiła obsługa i złe jedzenie (1) Dwie godziny czekania na zimną makaranową pulpe. Czekalismy dwie godziny na... Misio POLECAM (1) Naprawde pyszne jedzonko jest cos dla smakoszy pikantnego jak i lagodnego bar... Animek Super knajpa z okropnymi TALERZAMI !!! (2) Jedzenie pierwsza klasa, obsługa super, wszystko fajnie gdyby nie te okropne... Klienta Polecam (1) Miła atmosfera, mili ludzie, bardzo smaczne burgery. Polecam!!! Rafał M polecam (1) polecam ten lokal, pyszne burgery, miła atmosfera. popracowałbym jedynie nad... Lukasz Przepysznie! (1) Extra miejsce z doskonałym jedzeniem! Nasz wybór padł na rollo, które było... Anielkowo Najlepszy Burger w Trójmieście!!! (1) Smakuje Burgery gdzie tylko można smakować.Taki tryb pracy.Jestem zaskoczony... Dawid Zeszli na psy (1) W styczniu bylo smaczne siekane mieso czys to jakis kotlet z kota. Toaleta... tom1ak Bardzo dobre pierogi! (1) Delikatne ciasto, ciekawe nadzienia, stare, sprawdzone, ale też nowe smaki i... kropka WSPANIALE!!!!! (1) Ojej jak wspniale!!!!! Pan Aronix kucharz jest najlepszym kucharzem na... Weronika Mega zadowoleni (1) Odwiedziłam Trajtka z rodzinką już kilka razy i za każdym razem jesteśmy mega... Magda Nie polecam... (1) Zdecydowanie odradzam z kilku podowdów: 1. Jest to pierwszy lokal z kuchnią... cheekyone