Jędrzej - opinia (1) Wszystko bardzo fajnie! Jedzenie super - dorsz w sosie grzybowym na placku... Jędrzej polecam!!! (1) Miła obsługa! Bogate i nie typowe menu! Jakość dań najlepsza u najświeższe w... Patrycja Poprostu rewelacjaaa!!! (1) Musze przyznac ze Bar Laguna Smakow to najlepszy na calym skwerku. Czesto tam... Stala klientka
Jestem fanem (1) Już tłumaczę się ze swoich ocen: Obsługa - młodzi ludzie, zapiernicz mają... szwarek Porażka! (1) Panierka na rybie spalona prawie na węgiel, warzywa mrożone z torebki, bez... paula Porażka ! (1) czas oczekiwania na posiłek 50 min(ponoć standard w tej knajpie) obsługa jak... Emilia MILE ZASKOCZONA (1) Słyszałam bardzo wiele o tym barze . Jedni chwalili , drudzy mają średnie... Wiesia Tragedia!!! (3) Nie polecam nikomu. Mieliśmy ochotę na pyszne danie rybne i gdzie tego szukać... D&M Sajgonki (1) Zamówiłam 3 sajgonki, dostalam dwie, na rachunku policzone za 3. Kurczak w... Klaudia Kozłowska Dziękuję dziękuję dziękuję!! (1) Dotąd bywałam czasem na rybce w Lagunie Smaków, zawsze było pysznie. Ostatnio... Paulina Super miejsce! (1) Wracam tam bardzo często, ponieważ jedzenie jest zawsze świeże, porcje duże i... gdańszczanka Jestem rozczarowany (2) Jadłem w trajtku będąc z kuponem gruper (może to dlatego tak mierna jakość... Tomasz Nie polecam (4) Kucharka stwierdzila, ze niedopieczony pieróg, jest OK. To znaczy - ciasto... Mirek Catering (1) Zamówione dania były smaczne, ładnie podane. Właściciel dodał nawet trochę... M. Dno !!! (1) Szczerze nie polecam ! Zamówiłam dla rodziny zestaw obiadowy. Jedzenie było... Niezadowolona klientka odradzam.... (1) Szczerze odradzam, jakośc chińsczyzny na niskim poziomie a co do czystości... marek MEGA ZADOWOLENI (1) Byliśmy dziś całą rodziną w ,,TRAJTKU,, Miałam wykupiony grupon na 4 osoby.... eliza pyszny ziemniak (1) z farszem rewelacja innych dan nie probowalem bo nie przepadam za ryba ale... vito bardzo dobre burgery (1) polecam zdecydowanie byloby jeszcze lepiej gdyby byly wieksze :) vito W końcu fajne miejsce na Zaspie (1) Zestawy dnia przepyszne. Wszystko zawsze świeżutkie i wielkie porcje.... Kaska