Super (1) Uwielbiam ten bar (mniam mniam mniam ) Fajna obsługa, świetne jedzonko, super... Stała bywalczyni Kiedyś bary z misją dziś tylko chodzi o zysk (2) Dania sztandarowe zawsze pyszne, te wymyślne i sezonowe nie zawsze. Porcje ok... była klientka ciekawe miejsce - warto zajrzeć (1) Bistro z dobrym pomysłem. kuchnia amerykańska, wbrew pozorom mało u nas... eva
cenowo atrakcyjnie, reszta do poprawy (1) Obsługa nie miła, traktuje klienta "na odwal". Poda, skasuje i "niech spada".... Marzena pyszny makaron z łososiem!!! (1) Zacznijmy od tego, że obsługa przesympatyczna, uśmiechnięta. Zawsze doradzi,... Marzena Idź tam naprawdę głodny :) (1) Porcje bardzo duże i tanie. Niestety trzeba samemu zamawiać i trochę długo... zadowolony NAJGORSZA PIZZA W 3-MIEŚCIE (3) PROSZĘ PAŃSTWA PORAŻKA, nauczcie się piec zanim coś sprzedacie. PIZZA... Stanisław B. Kurczak z mięsa gołębia/kota/psa/szczura ? (1) Kurczak na chrupiąco ( w wersji firmowy oraz w sosie hoisin ) woła o pomstę !... Magda i Marcin Super smaczne jedzonko :) (1) Zamawiamy często z Bistro Duet ze względu na jakość i smak pizz i innych dań... Jakub Bardzo polecam! (1) Zawsze, gdy mam chwilę wstępuję do Aleppo. Obsługa- w zależności- aczkolwiek... K8 dobre i niedrogie (1) Skorzystałem wczoraj z oferty tego fast fooda. Cena ok, za 3zł dopłaty wpada... Luke Dla samotnych ! (2) W dniu 03 stycznia 2014r. powróciłem do domu w Sopocie, z Pensjonatu DWÓR... Bogdan Maciej Pruszak Pysznie i duże porcje ceny rewelacja !!!! (1) Skorzystaliśmy w dniu dzisiejszym z knajpki trajtek-największe pierogi w... Piotr super (1) Pysznie, tanio i szybko. Za obiad dla 3 osobowej rodziny z napojami place nie... klient rozczarowanie (2) moja rodzina była częstym klientem tego baru do momentu kiedy dowiedzieliśmy... rozczarowani Najlepsza pizza w Gdyni!!!!!!!!!!! (1) Szczerze polecam - szybko i smacznie! Od dzisiaj nie gotuję, tylko zamawiam... klient Smaczne i dobre ceny...najlepszy lokal w trojcity (1) czesto tam chodze, i mi bardzo smakuje i uwazam ze jakosc sie nie zmienia...a... Romekkk coraz gorzej (2) przychodze czesto na obiady do Senwickich zawsze byly pyszne choc ostatnio... misia Naprawdę dobrze! (1) Pierwszy raz trafiłem tam z polecenia - było naprawdę warto. Blisko dworca... wojt Rewelka (2) Pyszny obiad za 12zl i to przywieziony do domu, po co w domu gotować. Schab z... Student