Nie to samo co kiedyś... (1) Niestety, to już nie to samo co kiedyś. Zgadzam się z Panem który napisał, że... Karolina Opinia na 5. (1) Tak się składa, że jestem zwolennikiem kuchni tajskiej. Wbrew pozorom tego co... Don Alessandro zapiekanki (1) Bardzo przyjemny lokal ze smacznym jedzeniem. Zamówiliśmy 2 zapiekanki małą i... D
ok (1) można polecac zz Bardzo mile zaskoczony (1) BArdzo ffajne smaczne warzywa, kurczak czuć że świeży bo nie jest zamaskowany... drabiu same plusy (1) dzis byłam i jak zwykle miła obsługa, pyszne ciasto i kawka. uwielbiam wasza... Beata BioWay rządzi! (2) Bez kitu, ceny niższe niż w barze mlecznym, a jakość z górnej półki. Jedzenie... Gosia Super sprawa! (1) Bardzo dobre jedzenie, bardzo dobra cena, bardzo dobra obsługa, nic tylko... Jaom Bistro duet (1) Pizza bardzo smaczna, na cieniutkim cieście jak powinna być. Mam tylko... Wiola miły lokal (1) ładny i czyty lokal. mila obsluga i smaczne jedzenie. Bar mleczny ala... Piotr Smacznie w dobrej cenie! Ładnie i przestronnie (1) Wyśmienity sandacz z pieczonymi ziemniakami. Wszystko ładnie podane i w... suchy Najlepszy (1) Zdecydowanie najwspanialszy azjatycki bar w jakim jadłem! Ceny są niskie jak... Schulzer Polecam (1) Mega pieróg mega smaczny. Spokojnie mozna sie najesc, cena bardzo przystepna,... Tomek A miało być tak pięknie... (3) Chyba zmienili kucharza...Byliśmy stałymi klientami z okolicy;do wczoraj.... Ona i On Następnym razem obiad tylko na miejscu. (3) Jeden minus za zestaw surówek - tylko 2 surówki, w obydwóch daniach takie... Agnieszka Zawsze warto wpaść. (1) Bo miło i spory wybór trunków i fajny wystrój i obsługa na 102! aik Rewelacyjne jedzenie (2) Jak najbardziej wszystko super, a w szczególności jedzenie za taką cenę. Z... Tomek doris - opinia (1) Wczoraj byliśmy w Duecie z mężem na obiedzie.Jeśli chodzi o menu, w porcjach... doris Duży Plus (1) Opinia dotyczy dwóch wizyt w ostatnim czasie. Pierwsza w połowie grudnia w... MMA smaczne domowe pierogi i miła atmosfera (1) Pierogarnia jest mała, ale widać, że pracujące tam Panie przyrządzają pierogi... kasia