Bardzo niemiła obsługa (1) Witam byłam w barze Tapas miesiac temu. Bardzo ladny wystroj jedzenie dobre... Inezzz moja opinia (1) Gdy wracałam wraz z kilkoma osobami z Sopotu późną porą zdziwiłam się, że ten... Marta Pycha (1) Zdecydowałam sie na sałatkę "melon". Przepyszna, zakochalam sie i napewno... Najedzona
Smacznei, tanio (1) Ciekawa smaków w tym chwalonym barze zabrałam tam całą rodzinę. Jedzenie... bs Jedzenie jak u mamy.. ;-) (1) Duzo zestawów do wybory, poza tym zupki naleśniki troche makaronów i... Agata polecam fajna nieduża restauracyjka z pysznym jedzeniem (1) super! bardzo smaczne zupy, smaczne i świeże jedzenie, duze porcje, koktajle... Piotr Polecam (1) Burgery są naprawdę smaczne i można się najeść więc polecam na Gastro :) .... Ania Świetne burgery!!! (1) Świetne burgery. Przerobiłem wszelakie food trucki w trójmieście! Świetne... Martin ohydne jedzenie (2) zachęcona tymi wszystkimi opiniami niestety zamówiłam jedzenie... ohydna zupa... kamila SŁABO!! (1) NIE WIEM SKĄD TYLE POZYTYWNYCH OPINII....LOKAL SYMPATYCZNY POMYSŁ NA JEDZENIE... LUKI Pyszne jedzenie (1) jedzenie niezbyt drogie, ale zawsze swieże, pachnące. Wygląd lokalu... BBB Obsługa jest poniżej krytyki (2) Tak jak w temacie. Obsługa poniżej krytyki. Czas dostaw przekraczający... Arcek Warto !!!!! Polecam ten bar turystom i mieszkańcom :) (1) W trzech słowach uroczo, smacznie i wyjątkowo :) Obsługa mile przyjmuje... justyna Oby tak dalej ;) (1) Trzeba przyznać, że standaryzacja jest im znana. Bez względu na miejsce w... MGosia Podoba mi się! (1) Muszę przyznać, że podoba mi się to miejsce. Menu i ta alternatywa dla... MGosia Przyjemna miejscówka (2) Czasem odwiedzam Czarną Wołgę popołudniami z komputerem, żeby jeszcze trochę... Monia Laguna smaków - genialna! (1) Nie wiem kto napisał źle o Lagunie ale tylko jakiś zawistny oszołom - pewnie... wybredny obiektywny POLECAM (1) Szczerze POLECAM !!!!! Profesjonalna obsługa, przystępne ceny, czysto,... bubu Polecam serdecznie (1) Jak najbardziej polecam!! Nie wiem co miała na myśli Pani poniżej ?? Może to... Klientka :) zakomita (1) zamówiłem z żoną na obiad dwie pizze vezuvio i... arkadiusz stogi!