Piotr - opinia (1) Badzo smaczne pierożki - szczególnie chwalę sobie z wątróbką. Miła obsługa,... Piotr Nigdy więcej... (1) Miłe wnętrze, obsługa mniej- ale cóż, byłam raz i rozumiem, ze mogłam źle... lady gorąco polecam!!! (1) Czegos takiego brakowało w 3-miescie!! Pyszne sałatki. a jak brakuje mi czasu... nik
JEST GDZIE JESĆ W GDYNI (2) Bez ściemy. Jestem byłym pracownikiem jeszcze w poprzedniej siedzibie, nie ma... ADI Super ! Tanio, szybko, smacznie ! (1) Byłam w lokalu nie jeden raz, jedzenie mają przepyszne - domowe ( jadłam... Życzliwa Zachwycony stały klient (1) Bywam w Barze Bursztyn dość regularnie i dzisiaj postanowiłem z ciekawości... Andrzej K. Warto spróbować (1) Szczerze mówiąc, uwielbiam mięso. A mięsa nie ma w Biowayu. Jednak, jeśli... Damian Bardzo dobry kebab, mily lokal, mili ludzie (1) Bardzo chętnie jadam w Aleppo. Mięso jest charakterystycznie przyprawione i... Daniel Slawomir - opinia (1) Slabizna ten lokal makaron jak breja rozgotowany.Zero przyjemnosci z jedzenia. Slawomir Polecam (1) Jedzenie oceniam na bardzo dobrem obsługa miła Mikołaj Super (1) Jestem studentem i wlasnie takiej knajpy szukalem! Duzy wybor alkoholi i... Zbyszek Justyna - opinia (1) restauracyjka jedyna w swoim rodzaju, znajdziecie tam przede wszystkim... Justyna dobrze, ciekawie i niedrogo (2) Bardzo fajny pomysł i co najwazniejsze - wykonanie. W burgerach najważniejsze... pf Paulina - opinia (1) W tym miejscu ewidentnie brakuje kogos by tym wszystkim zarzadzal: niby kazdy... Paulina Pyszne, świeże, niepowtarzalne:) (1) Wszystkie produkty świeże (to czuć!), kotlet z wołowiny IDEALNY! Fajne... Hanna PyraLove (1) Pyszne Jedzenie! Fajny wystój lokalu! Miła obsługa! Ciekawe menu! Świetna... AIK POLECAM i DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Z usug baru u Senwickich korzystamy regularnie, jedzenie jest pyszne, swieze... Wdzieczna Klientka Obsługa na szkolenia! (1) Byłam kilka razy i postanowiłam więcej nie przychodzić. Ze względu na słabą... Barbara Rewelacyjny pub (1) Polecam wszystkim koneserom dobrego piwa regionalnego. Oryginalny wystrój i... Arczi Porażka (1) W "restauracji" zamówiłam pieczone ziemniaki(kilka małych sztuk), jeden... Angela