Poszłam z polecenia. (1) Tak jak wyżej, poszłam do Senwickich z polecenia. Znajomi tam jedzą, ja... zawiedziona Zagroda Rybacka (1) Podczas tegorocznych wakacji natrafiłam na Zagrodę Rybacką. Posiłki były... Anita NIE POLECAM (1) Brud, obsługa tylko trochę cieplejsza w stosunkach do klienta od ryby. wycieczka
Dziwne miejsce (4) Jedno z dziwniejszych miejsc, do których kiedykolwiek trafiłem. Nie ukrywam,... Kufel zdrowo i pysznie (1) potrawy są adresowane do ludzi , którzy dbają o to co jedzą. Tak trzymac erka Geniusz w swej prostocie... (3) Coś wspaniałego! Do pociągu wsiadam prawie codziennie i NIGDY nie wyszedłem z... Czarny Smacznie! (1) Naprawdę smaczne i jakościowo dobre jedzenie! k.a. Po znajomości zjesz tam szybciej.... (2) muszę przyznać, że hamburgery smaczne (choć w Gdyni koło Prezydium jadałam... głodna Absolutna rewelacja (1) Zupełnie nie spodziewałem się znaleźć baru takiej jakości w Chylonii.... Robert Ingersoll brakuje czegos dodatkowego (1) w dniu wczorajszym wybralismy sie z do 'spaghetti express'. W zasadzie do... Gdynianka Mniammmamija (1) Pyszne, prawie zdrowe, a najważniejsze - zjawiskowe :-) Jestem pod wrażeniem... Wańka Pierwszy i ostatni raz w tym lokalu ! (1) Dwa dni temu miałam okazję być klientką z rodziną w tym lokalu i nigdy więcej... Klientka Czysto, jasno, lunchowo (1) Miejsce jest bardzo czyste, biało niebieskie. Menu krótkie, niestety w... Jomiś Porażka (2) Masakra.....panienka z za baru do zwolnienia, ignoruje klijentow. Nidy tam... Adam SŁONECZKO! (1) Jest pysznie, smacznie i bardzo bardzo tanio! Każdy Gdynianin powinien... Adi smacznie i tanio (1) Polecam-dobra alternatywa dla fast foodow. Smacznie, tanio ,przyjemne... magda Kuchnia dla Mistrzów z Gdyni to porażka (1) Zamówiłem online obiad dla rodziny. Czas oczekiwania podany 40 minut, czas... jojko999 Ewa - opinia (1) A dla mnie obsługa bardzo miła!Nie czekałam w żadnych kolejkach-może... Ewa ... (1) jeśli ktoś lubi odgrzewane jedzenie to zapraszam w przeciwnym razie może być... ja rozczarowanie (1) Jak zobaczyliśmy szyld z wielkim zdjęciem Magdy G to odrazu chcieliśmy to... b