rewelacja (1) polecam wszystkim! nie tylko turystom, chyba nawet bardziej polecam... Klientka :) POLECAM!!!!!!!!!! (1) BYŁEM ZWIEDZIŁEM I POLECE MOIM ZNAJOMYM BYŁO PYSZNIE MIŁO I CENY WCALE... Jacek wszystko fajnie, ale... (1) Obsługa bardzo w porządku, bardzo kompetentni, cierpliwi. Jedzenie super,... stały klient
Przepysznie! (1) Zajrzeliśmy z chłopakiem przez przypadek, ale wracać będziemy wielokrotnie.... A. Dowózka. (2) Wiecie, czy istnieje możliwość zamówienia jedzenia do domu? +restaurację... Ayana Najlepsza fląderka jaka istnieje!!! :-) (1) Najpyszniejsza flądra na masełku czosnkowym!!! :-) Obsługa rewelacja... Sylwia Dla mnie najlepszy tego typu lokal w Gdyni (3) Zacznijmy od niesamowicie przystępnych cen. Jedzenie jest tu po prostu tanie.... mieshco Polecam (1) Czysto, smacznie i tanio Stała klientka Bardzo fajne miejsce - POLECAM! (1) Wraz z żoną skorzystaliśmy z oferty grouponu na pierogi w Trajtku i musimy... MMA miodzio (1) Dobre to! Zrobione z sercem. SLAP Fiesta klasse! (1) Bardzo smaczne Bureau, idealna bułka żadne tam marketowe szity, tylko... Piotr super burgery! (1) super klimat polecam! i. Kamila - opinia (2) Jedyną wadą tego lokalu jest to, że jest słabo oznaczony. Dopiero przechodząc... Kamila rozczarowanie (1) Chcieliśmy wraz z żoną odwiedzić lokal sygnowany Panią Gesler, wc mega... Mariusz nie polecam (1) Tragedia a nie rewolucja. Byłam w Tapas raz i więcej tam nie wejdę. Koszmar.... kizia zamawiam codziennie - polecam (1) A ja polecam, zamawiam codziennie i jestem bardzo zadowolona fachowa obsługa,... Agnieszka Jestem na TAK! (1) Bar u Senwickich odwiedziłam już kilka razy. Bardzo przyjazne miejsce. Miło... Klientka Polecam (1) Polecam gorąco, duże porcje bardzo syte, szczególnie Cukinsyn. Klimat bardzo... ŁukaszS. Smacznie! (1) Pesce odwiedzam regularnie od 3 lat, czyli od samego początku lokalu w Rumi.... Paula Było ok, ale... (1) Niska nota za obsługę wynika z tego, ze jakby tej obsługi nie było - nie... Kaeste