POLECAM (1) Smaczne jedzenie, szybka i miła obsługa. Magda Nowy Kos juz otwarty ! (2) W końcu koniec remontu , restauracja otwarta !:) Nowa aranżacja wnętrz ,... Ulubienica Kosa Gorąco polecam! (1) Bardzo smaczne i niedrogie jedzenie. Kacper86
Rewelacja (1) Przepyszne domowe jedzenie w niskich cenach.Przemiła obsługa.Po prostu... Zadowolona klientka Ocena po 3 razach (1) Za kazdym razem mowilem sobie ze to ostatni raz... 3 szanse... 1 nalesniki -... xix Trochę drożej (1) Jestem stałą bywalczynia tego baru , ale ostatnio niemile zaskoczyła mnie... mika Zrobili rewolucje o teraz maja zlewke... (1) Czas oczekiwania strasznie długi.od momentu zamówienia dań po ok 5 min... Ania wielkie rozczarowanie (1) pierwsze co najbardziej mi przeszkadzało to bardzo niesympatyczna obsługa i... Agata żenada... (1) Pojechaliśmy tam specjalnie z Grudziądza no i to co dostaliśmy to porażka, w... tommyb nie polecam (1) Niesty jestem mocno zawiedziony potrawy niesmaczne - wyglądają jak... Z (...) (1) Dzisiaj wraz z narzeczona odwiedzilismy ta knajpke chcac zjesc dobra rybe.... MAREK Kamil - opinia (1) Do a-dong jezdzimy od bardzo dawna tylko i wyłącznie na jedno danie. Kaczka... Kamil Żal (1) Nie polecam tego baru, zamówiłem m. in. "kiełbasę z rożna", gdzie... derkaczxD niesmacznie i drogo (1) Ryby i ziemniaki przesolone, surówki smaczne. Czas oczekiwania na potrawy... Joanna Zdzierstwo (2) Makabra... Zamówiliśmy dwie porcje łososia z warzywami na parze, który... MW Przepyszne rybki ! (1) nigdy w życiu nie jadłam tak pysznych rybek, jak w Karmazynie, moja pierwsza... Ela Polecam (1) Polecam, wszystko jest ok. MICH Super (1) Fajna domowa atmosfera i dobre jedzenie. Bardzo miła obsługa a wprowadzenie... Anioreczka Gorąco Polecam- Smacznie i w przystepnych cenach (1) Szukaliśmy dziś miejsca gdzie można zjeść smaczna rybkę , i mimo ze mieszkamy... Klienci smakosze Smazenie ryb :( (2) Odwiedzilam smazalnie ryb NEMO, masakra=zamowilam fladre z frytkami i... TURYSTKA Z ZAGRANICY