Zmiany na gorsze (1) Bywaliśmy stałymi bywalcami baru ze względu na dobre jedzenie w super cenie -... Były bywalec nie polecam (3) mięso nie dopieczone frytki masakra.NIE POLECAM!!!! Czarnula ogromne rozczarowanie jakością jedzenia (1) Na początek, ciekawy wystrój i dobrze zapowiadające się menu. Wybrałam... Karolina
natka - opinia (1) byliśmy w sobotę dzieci zajadały się pysznymi r******kami my z mężem... natka gdzie jesteście? (1) Od wielu lat wraz z małżonką jedliśmy u was najlepsze obiady!!Proszę o nowy... Leszek Naprawdę warto !!! (1) Byłem ze znajomymi .... Naprawdę pychota i ta sympatyczna obsługa... Po... Maciej Pozytywnie zaskoczony! (1) Miałem przyjemnośc odwiedzic tą restauracje w ubiegłym tygodniu wraz z... Paweł Wreszcie takie miejsce! (1) Trafilem do tej pijalni sokow przez przypadek. Bylem glodny, ale nie... Romek POLECAM (1) Smaczne jedzenie, szybka i miła obsługa. Magda Nowy Kos juz otwarty ! (2) W końcu koniec remontu , restauracja otwarta !:) Nowa aranżacja wnętrz ,... Ulubienica Kosa Gorąco polecam! (1) Bardzo smaczne i niedrogie jedzenie. Kacper86 Rewelacja (1) Przepyszne domowe jedzenie w niskich cenach.Przemiła obsługa.Po prostu... Zadowolona klientka Ocena po 3 razach (1) Za kazdym razem mowilem sobie ze to ostatni raz... 3 szanse... 1 nalesniki -... xix Trochę drożej (1) Jestem stałą bywalczynia tego baru , ale ostatnio niemile zaskoczyła mnie... mika Zrobili rewolucje o teraz maja zlewke... (1) Czas oczekiwania strasznie długi.od momentu zamówienia dań po ok 5 min... Ania wielkie rozczarowanie (1) pierwsze co najbardziej mi przeszkadzało to bardzo niesympatyczna obsługa i... Agata żenada... (1) Pojechaliśmy tam specjalnie z Grudziądza no i to co dostaliśmy to porażka, w... tommyb nie polecam (1) Niesty jestem mocno zawiedziony potrawy niesmaczne - wyglądają jak... Z (...) (1) Dzisiaj wraz z narzeczona odwiedzilismy ta knajpke chcac zjesc dobra rybe.... MAREK Kamil - opinia (1) Do a-dong jezdzimy od bardzo dawna tylko i wyłącznie na jedno danie. Kaczka... Kamil