POLECAMY (1) Wszystkie dania jakie zamawiamy sa pyszne,swieze i na czas ;) Ramona & Dorota polecam (1) świetna alternatywa dla wszechoobecnego śmieciowego jedzenia...polecam... Pawel Nieadekwatne ceny do jakości i ilości produktów... (1) Poszliśmy z mężem i córką kierowani ciekawością, jak owy lokal spisuje się po... Marta
Dużo, smacznie i w miarę niedrogo. (1) Byłem do tej pory raz, ale z chęcią jeszcze raz odwiedzę. Zamówiłem zupę... waldzias Bar na 5+ (1) Szybko, tanio i smacznie, w dodatku duze porcje, Notka dla managera: Pani... K Ostatni raz!!! (1) Właśnie wróciliśmy z niedzielnego obiadu w Tapas Rybka - zaciągnęłam tam męża... Alina super zapraszam (2) smacznie jak u mamy artur Niesmaczne (1) Bardzo niesmaczne jedzenie, przyrządzone w minutę, sos obrzydliwy, ryż... Jacek kolejne NIC (3) Skusiłem się wrażeniem jakie roztoczyła nad 24D kuzynka (zapomniałem, że... massatom spoczęli na laurach, a były jakieś? frytki zimne , surówka ciepła.... :( (1) Dziś odwiedziłem lokalz ciekawości rewolucji Gesslerowych. Błąd że zaprosiłem... znawca tanio, ale słabo (1) ceny ok, ale jakość pozostawia wiele do życzenia, potrawy często zimne,... Koma Może byc (1) Jadłam "u Senwickich" mięso - niestety nie przyprawione ... Musiałyśmy z... Iwona Wszytko ok (1) Mi smakowało, ceny jak na Sopot super tanio i szybko. Maciej Kwiatkowski tanio i smacznie (1) specyficzny wystroj ale z klimatem , za 5zł najadam sie w przerwie w pracy.... przyszły stały bywalec Perełka (1) Swietny bar z szybka i pyszna kuchnia, pierogoi ruskie albo ze szpinakiem jak... Xarak bardzo smacznie (1) szybko, smacznie, nie jest drogo, porcje w sam raz i "na bogato" : dużo... Mal słabo słabo słabo (2) jadłem kilkakrotnie... na poczatku ok 1.5 roku temu jeszcze uszło. ogolnie... marcin jedzenie (1) masakra, bylem ost 2x, 2x to samo! ziemniaki niedogotowane...jak mozna nie... kuba super jedzenie (1) Polecam, jadłam tam kilka razy i wszystko mi bardzo smakowało! klient PYRA BAR MY LOVE (1) Kocham Was jeszcze mocniej za mistrzowski chłodnik. I dopiero u Was... Kamilalalala