TOTALNA PYRANOJA!! :) (1) Megaodjazd. Odwiedziłem dziś lokal z moją 3letnią pociechą i tak dobrej szamy... Iga,Tala & Biedrona Team Super jedzenie, super miejsce (1) Bardzo lubię Słoneczny ze względu na jego klimat i miłą obsługę, a przede... Ania Spoko bar (1) Przepyszne bajgle i dobre, regionalne piwo, które nie smakuje jak szczyny.... Bomba
Niech żyje konkurencja!!!!!!! (1) Gratuluję pomysłowości konkurencji, jednak widać po tej żenującej opinii o... Właściciele Całkiem smacznie (1) Pierwszy raz jadłam w tym barze. Wszystko na plus: obsługa, wygląd lokalu... megi Pozytywnie zaskoczony (3) Od 4 lat pracuję w budynku A1, od conajmniej dwóch uczęsczałem do baru... Leto Tapas (2) Trafiliśmy do Tapas Rybka po obejrzeniu Kuchennych Rewolucji. Lokal zadbany,... No to ja przecież Dobre jedzonko (1) Polecam. Prosto i bez snobowania. Filet z dorsza pierwsza klasa. Surówki... Mata Kasia - opinia (1) Bylismy dzis z rodzinką oczywiscie dzieki reklamie Pani Magdy , niestety nie... Kasia thffh (1) Polecalbym bo ceny super wrapy na wynos i najsmaczniejszy way w trójmieście... tjaaa zbyt wcześnie umyta sokowirówka? (2) Zgadzam się z wczesniejszym wpisem. Dobrze i smacznie można się tam najeść,... Zula Teatrzyki dla dzieci (2) Byłam z dzieckiem na przedstawieniu "Szewczyk Dratewka" Teatru Klapa czyli... Magda Dramat - właścicel (3) Byliśmy na meczu Polska - Czechy, oglądaliśmy mecz z rzutnika. Na początku... Niezadowolona Cheeseburger z bekonem (1) Za barem sympatyczny, wesoły gość, zaproponował nam ww danie. Burger... Toster Jedzenie fatalne (1) Nikomu nie polecam tego miejsca. W rozumieniu osób przyrządzających tam... Misia Dziwne podejście (1) Wybrałem się tam z kolegą - było to nowe miejsce dla nas. Sam pomysł... Piotr polecam (1) Bardzo przyjemne miejsce. Piękny widok na morze. Kameralna atmosfera. Ciekawe... IM SUPER JEDZONKO (1) Nie jest po pierwsza jadłodajnia jaką odwiedziliśmy po "rewolucjach" i... SLAWICZ iga - opinia (1) Chciałabym polecić innym bar Bioway w Galerii Bałtyckiej. Zauważyłam że jest... iga Rozczarowanie (1) Byłam dzisiaj w tym barze bo tak raczej należy nazwać ten lokal panie były... Aga