Żal (1) Nie polecam tego baru, zamówiłem m. in. "kiełbasę z rożna", gdzie... derkaczxD niesmacznie i drogo (1) Ryby i ziemniaki przesolone, surówki smaczne. Czas oczekiwania na potrawy... Joanna Zdzierstwo (2) Makabra... Zamówiliśmy dwie porcje łososia z warzywami na parze, który... MW
Przepyszne rybki ! (1) nigdy w życiu nie jadłam tak pysznych rybek, jak w Karmazynie, moja pierwsza... Ela Polecam (1) Polecam, wszystko jest ok. MICH Super (1) Fajna domowa atmosfera i dobre jedzenie. Bardzo miła obsługa a wprowadzenie... Anioreczka Gorąco Polecam- Smacznie i w przystepnych cenach (1) Szukaliśmy dziś miejsca gdzie można zjeść smaczna rybkę , i mimo ze mieszkamy... Klienci smakosze Smazenie ryb :( (2) Odwiedzilam smazalnie ryb NEMO, masakra=zamowilam fladre z frytkami i... TURYSTKA Z ZAGRANICY TOTALNA PYRANOJA!! :) (1) Megaodjazd. Odwiedziłem dziś lokal z moją 3letnią pociechą i tak dobrej szamy... Iga,Tala & Biedrona Team Super jedzenie, super miejsce (1) Bardzo lubię Słoneczny ze względu na jego klimat i miłą obsługę, a przede... Ania Spoko bar (1) Przepyszne bajgle i dobre, regionalne piwo, które nie smakuje jak szczyny.... Bomba Niech żyje konkurencja!!!!!!! (1) Gratuluję pomysłowości konkurencji, jednak widać po tej żenującej opinii o... Właściciele Całkiem smacznie (1) Pierwszy raz jadłam w tym barze. Wszystko na plus: obsługa, wygląd lokalu... megi Pozytywnie zaskoczony (3) Od 4 lat pracuję w budynku A1, od conajmniej dwóch uczęsczałem do baru... Leto Tapas (2) Trafiliśmy do Tapas Rybka po obejrzeniu Kuchennych Rewolucji. Lokal zadbany,... No to ja przecież Dobre jedzonko (1) Polecam. Prosto i bez snobowania. Filet z dorsza pierwsza klasa. Surówki... Mata Kasia - opinia (1) Bylismy dzis z rodzinką oczywiscie dzieki reklamie Pani Magdy , niestety nie... Kasia thffh (1) Polecalbym bo ceny super wrapy na wynos i najsmaczniejszy way w trójmieście... tjaaa zbyt wcześnie umyta sokowirówka? (2) Zgadzam się z wczesniejszym wpisem. Dobrze i smacznie można się tam najeść,... Zula Teatrzyki dla dzieci (2) Byłam z dzieckiem na przedstawieniu "Szewczyk Dratewka" Teatru Klapa czyli... Magda