Zamówienie na telefon (1) Dostarczono na czas, ciepłe i dobrze zapakowane (zgrzane na stałę z folią).... Pisi fatalne jedzenie! (1) Tego jesc sie nie da! Najgorsze chinske jedzenie ktore jadlem! Moze powodem... michal pyszne jedzenie (2) same świeże składniki, ciekawe połączenia smaków, świetne miejsce na każdą... marta
Jedzenie rekompensuje wszystko (1) Barszcz wyśmienity, dawno nie jadłam tak pysznego.Pierożki cudowne,szkoda,że... Bergo lepiej, lepiej (1) całkiem spoko bar byłam kilka razy, i za każdym razem smaczniejsze potrawy .... roxi Panie kucharzu :) (1) Drogi panie kucharzu w czarno czerwonym stroju ,:) nadal czekam na kontakt z... Malwa personel do poprawki!! (2) Kilka dni temu wraz z ukochaną odwiedziliśmy Bar. Bardzo głodni i zmarznieci... Majki Okropne Miejsce (1) Jako kulinarni dewianci, Ja i moja dziewczyna postanowilismy sprobowac... Piotrek Pysznie! (1) Naprawdę smaczne, świeże jedzonko. Na pewno nie raz tam wrócę! Molly swietne jedzenie ! (1) Naprawdę polecam. Podczas pracy wymykam się tam na chwile aby wziąć sobie coś... Magdalena Jakość zupełnie średnia (2) Nic specjalnego. Jakość potraw całkowicie przeciętna. Kto chce zwykłej i dość... Marek pycha (1) Bylismy w pierogarni z groupona, pieczarka + ser i kasza z twarogiem i mieta... maua Promocja lokalu Groupon (1) Pierogarnia postawiła na promocje w formie gropuona. Postanowiliśmy... zabol Fajna knajpka (1) Polecam dla wszystkich, którzy lubią proste orientalne jedzenie. Mnie... Flashy super (1) zwłaszcza jak jest muzyka na żywo ,ostatnio grał super zespół bluesowy o... dady nie (1) wspolnie z kolezankami chcialysmy zjesc szybko i smacznie. trafilysmy do tego... jola Jadlem w wielu barach chinskich na swiecie (2) ale trudno sobie wyobrazic wieksza pomylke smakowa niz Pekin Bar. Powoli mnie... Tossen Smacznie i czysto. (1) Do odwiedzenie tego miejsca zachęciła mnie ulotka, która trafiła do mojegu... Jan Zero umiejętności, zero jakości, odgrzewana paćka a nie pasta. (1) Lepiej chodzić głodnym, niz jesć co koło makaronu carbonara i spagetti nie... zdegustowana do kwadratu klientk ciekawy pomysl ale marna jakosc (2) Ciekawa alternatwa dla baru szybkiej obslugi- oprocz fast food'u czy potraw... pasjonatka kulinarna