Promocja lokalu Groupon (1) Pierogarnia postawiła na promocje w formie gropuona. Postanowiliśmy... zabol Fajna knajpka (1) Polecam dla wszystkich, którzy lubią proste orientalne jedzenie. Mnie... Flashy super (1) zwłaszcza jak jest muzyka na żywo ,ostatnio grał super zespół bluesowy o... dady
nie (1) wspolnie z kolezankami chcialysmy zjesc szybko i smacznie. trafilysmy do tego... jola Jadlem w wielu barach chinskich na swiecie (2) ale trudno sobie wyobrazic wieksza pomylke smakowa niz Pekin Bar. Powoli mnie... Tossen Smacznie i czysto. (1) Do odwiedzenie tego miejsca zachęciła mnie ulotka, która trafiła do mojegu... Jan Zero umiejętności, zero jakości, odgrzewana paćka a nie pasta. (1) Lepiej chodzić głodnym, niz jesć co koło makaronu carbonara i spagetti nie... zdegustowana do kwadratu klientk ciekawy pomysl ale marna jakosc (2) Ciekawa alternatwa dla baru szybkiej obslugi- oprocz fast food'u czy potraw... pasjonatka kulinarna Jakość coraz gorsza (1) Na plus - duży wybór dań, poprawna obsługa, podają rzeczywisty czas dojazdu.... wrzeszcz nalesniki z twarogiem (3) Są bardzo dobre , ale chciałabym się dowiedzieć z jakich produktów/składników... miki Pani Iza wie co robi. (1) Krótko i na temat: - Prawie wszystkie (jak nie wszystkie) dania... Chesney Mega Mega Mega (1) Super lokal. Bardzi fajnie siedzialo sie na kanapach. Piwo mega fajne nigdzie... Pitter słabizna (1) ja zamawiajac sosow nie otrzymalem niestety, kiedys znajomi zamawiali i... muffin Rozczarowanie obsługą, Beznadziejna łacznie z Kierwoniczką (3) Z wcześniejszym wizyt byłem pewien jednego, porcje ogromne, jedzenie trochę... Jacek Mieszane uczucia (1) Z jednej strony bardzo kontaktowa i wesoła obsługa, z drugiej chaos i... piwomaniak Agata - opinia (1) Bardzo smacznie, czysto, miła obsługa, niezwykle pozytywna knajpka! Takiej... Agata Tanio i pysznie (1) Bardzo miła obsługa i schludnie urządzony bar. Potrawy bardzo smaczne, choć... enigma Bistro = fatalne jedzenie ? (1) Jasną rzeczą jest, że bistro nie reprezentuje standardu renomowanej... Zawiedziona Nie polecam (2) Greenwaya znam od bardzo dawna, jeszcze z czasów liceum, jakieś 10 lat temu.... P.C. Bardzo fajnie bo blisko i szybko (1) Drażni mnie tylko głośna i natarczywa muzyka, aż obiadu w spokoju zjeść nie... Dżoszuła