NIE POLECAM (1) Miałem dziś nieprzyjemność zamówić w poczekalni "zapiekankę ziemniaczaną", na... Pracownik ABP Uwielbiam Aleppo! (1) To zdecydowanie najlepszy fastfood w Trójmieście. Zawsze świeże mięsko,... Monika Ziemniaki w nie najlepszym wydaniu (1) Zawiodłam się, ponieważ dużo pochlebnych opinii słyszałam o Pyra Bar. Zupa... Magda
Arkadiusz Wójtowicz - opinia (1) sola z sosem z kurek - rewelacja, + kominek świetna sprawa w zimowe dni... Arkadiusz Wójtowicz Alleppo - Farafel (1) Niby fastfood, ale bardzo przyjemny, jadłem dużego Farafella z sosem ostry,... borko bio way galeria (6) Jedząc tam po raz trzeci zastanawiam się co ten bar ma wspólnego z innymi... niezadowolony klient swieta (1) bylem z dziecmi niedawno w fabryce sw Mikolaja i ku mojemu zaskoczeniu... Sebastian BAR NA~WYSOKIM POZIOMIE (5) Jestem stałą klientką w barze na ulicy Wały Jagiellońskie i zawsze wszystko... Justyna żenada i rozczarowanie (1) Do baru Anatol przychodziłam dość często-ale było to kilka lat wstecz.Było... Justyna Najfajniejsze miejsce w trojmieście! (1) Byłam tam nie raz... czy to na piwo, czy na imprezie i zawsze czuję sie tam... aik Tego się jeść nie da (1) Obsługa bez zarzutu, i jedyna pozytywna cecha tego "lokaku". Jedzenie... codingmonkey Ola - opinia (1) nigdy nie lubiłam pierogów. Po zajęciach zgłodniałam i trafiłam tam bo mnie... Ola słabo mi się zrobiło .. (1) żarło, żarło .. i zdechło.. po ostatniej wizycie w tym właśnie barze moja... Kasia Pysznie, miło i niedrogo! (1) Byłam, zjadłam i... Rewelacja!!!! Polecam w 100 %, bo naprawdę pysznie- mmmmm... Beata Well done! (1) Bardzo przyjazne miejsce, w którym niezależnie od dnia tygodnia jest pełno.... Monika POLECAM RYBKI I ZUPKI (1) polecam wszystkim zupy w barze..Żurek,rybna i kociołek szefa kuchni! Z rybek... Klara Raczej odradzam (1) Byłe dzisiaj i jadłem pierogi. Na samym wstępie zapytałem czy pierogi robione... celt Urywek wspólnej rozmowy z właścicielami :) (1) Powiem Ci szczerze, ja jestem wielbicielem carbonary, i czesto gesto... Łukasz Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem stałą klientką Barku Karmazyn. Absolutnie nie zgodzę się opiniami... Małgorzata polecam (1) pyszne jedzenie, przemiły kucharz. sałatki palce lizac, pannini pyszne,... Królowa Swiata