Sprostowanie (1) Sprostowanie do powyższej opini-w Statyvie obsługuję Pani a nie Pan.Letnie... Ja Nie polecam (2) Ostatnio byłam ze znajomymi, gdzie otrzymaliśmy letnie dania oraz coś było... Zawiedziony Klient Przepysznie ! (1) Sympatycznie, niedrogo i smacznie . Makarony i pizza mmm.. Polecam :) Em.
duży zBoczek!!! (1) byliśmy gromadnie w sobotę. jedzenie pyyyszne, za obsługę wystawiłbym 7-kę,... pe smaczne, ale (1) Miejsce ciekawe. Menu atrakcyjne. Ceny przystepne. Chociaż porcje nie za... emm Obsługa chyba odbywa tam zastępczą karę więzienia (1) Kos stał się miejscem które wybieram już tylko i wyłącznie z konieczności a... Adam spore rozczarowanie (3) Nie ukrywam że nie po raz pierwszy jadam w Bioway'u w Sopocie ale z... Marta Super ryba !!! (2) Naprawdę polecam, super rybka ma masełku czosnkowym i do tego rewelacyjna... Włodek gratulacje za klimat i obsluge (1) odwiedzilam dzis "pyre" i zostalam tak pozytywnie zaskoczona, ze czuje sie... wisienka Dobra rybka (2) Polecam! Na prawdę dobry dorszyk na maśle czosnkowym. Ceny przystępne i... pszczoła Super świeża ryb (2) Super świeża i smacznie przyrządzona ryba, miła obsługa . Podczas urlopu w... bananka05 Jestem zachwycony! (1) Szukałem miejsca gdzie mógłbym zjeść w centrum miasta i przechodząc koło... piter12 Niesty zawód (1) Do amsterdamu przychodzilismy od samego początku ale to jak zostalismy... Niezadowolony gość Niestety zawód... (1) Do amsterdamu przychodzilismy od samego początku ale to jak zostalismy... Niezadowolony gość bistro kos na piwnej gdańsk (1) żeberka zimne, frytki zimne, surówki takie sobie, kotlet z serem do kitu,... klient Widać pociąg nie wystarczy (8) Jak sama nazwa wskazuje, specjalnością zakładu powinien być makaron,... Gjubbi Kebabka - polecam!!! (1) Dobre jedzenie, miła obsługa, super ceny. G.K. :) Anka - opinia (1) bardzo przyjemny klimat, ceny niedrogie i jedzenie przepyszne, będę zaglądać... Anka Kto u Kosa kupuje ten w domu nie gotuje (1) Pod takim hasłem reklamują się Delikatesy Kos. Niestety karta upoważniająca... jacek Koszmar (1) Naprawde nie polecam tego jedzenia jeśli ktoś szanuje swój rzołądek i chce... Niezadowolony