SUPER KANJPA KURWO! (1) Specjal za 4zł z kija, miłe panie w obsłudze. Polecam na przedimprezkowe... Zbyszek Pycha! (1) Uwielbiam ten bar właśnie za smakowite zdrowe dania. O wiele lepsze niż w... Dorota zawsze zachwycona (1) jeszcze mi się nie trafiło żebym po wizycie w "Maksie" narzekała. Fakt trzeba... Gonia
Tragedia !!!! (1) Najgorszy "kebab" jaki w życiu jedliśmy.Co prawda byłem ostro głodny przed... zawiedzony Tragedia. (4) Zamówiłam pizze capriciosę oraz chicken, pierwszy kes i.... wielkie... Aśka Pizza to jakieś wielkie nieporozumienie. (1) Przyszedłem. Zamówiłem pizze. Zjadłem. Dziękuję - więcej nie skorzystam.... Buzy Ogólnie dobrze, ale... (1) Zawsze byłem zadowolony z kurczaka na ostro i sajgonek. Ale tym razem coś im... kamil słabo, coraz slabiej (2) pierwsze zamówienie on-line, w a dongu jadlem kilkakrotnie, tym razem nie... saderan OD WIELU LAT NIEZMIENNA DOSKONALA JAKOSC!!! (1) DOSKONALA JAKOSC MIESA, NAJLEPSZE FRYTKI W MIESCIE. GORACO POLECAM..... SAM... MEDIA ALEX Sprostowanie (1) Sprostowanie do powyższej opini-w Statyvie obsługuję Pani a nie Pan.Letnie... Ja Nie polecam (2) Ostatnio byłam ze znajomymi, gdzie otrzymaliśmy letnie dania oraz coś było... Zawiedziony Klient Przepysznie ! (1) Sympatycznie, niedrogo i smacznie . Makarony i pizza mmm.. Polecam :) Em. duży zBoczek!!! (1) byliśmy gromadnie w sobotę. jedzenie pyyyszne, za obsługę wystawiłbym 7-kę,... pe smaczne, ale (1) Miejsce ciekawe. Menu atrakcyjne. Ceny przystepne. Chociaż porcje nie za... emm Obsługa chyba odbywa tam zastępczą karę więzienia (1) Kos stał się miejscem które wybieram już tylko i wyłącznie z konieczności a... Adam spore rozczarowanie (3) Nie ukrywam że nie po raz pierwszy jadam w Bioway'u w Sopocie ale z... Marta Super ryba !!! (2) Naprawdę polecam, super rybka ma masełku czosnkowym i do tego rewelacyjna... Włodek gratulacje za klimat i obsluge (1) odwiedzilam dzis "pyre" i zostalam tak pozytywnie zaskoczona, ze czuje sie... wisienka Dobra rybka (2) Polecam! Na prawdę dobry dorszyk na maśle czosnkowym. Ceny przystępne i... pszczoła Super świeża ryb (2) Super świeża i smacznie przyrządzona ryba, miła obsługa . Podczas urlopu w... bananka05