Nowość na plus (1) Zamówiłam zestaw Hot Wings - smak bardzo ok (super panierka), szybka dostawa.... Emilia Polecam! (1) Zamówiliśmy twistery i największy kubełek. Mega duże porcje i dwie puszki... Aga Polecam (1) Obsługa rewelacyjna, fajne menu , no i piwo z browaru Amber - co nie jest... Krycha
POLECAM!!! (1) Bardzo fajny pomysł, trafiłam tam przypadkiem i już wiem, że będę w Pyrce... aga Wypas jadło!!! (2) Jeśli ktoś chce naprawde dobrze zjesc polecam Statyv(Burgerownia) Kucharz... Metronum Normalnie nie oceniam ale to miejsce zasluguje na ocene (1) Zlozylismy zamowienie, dostalismy tylko polowe zamawianych dan, a o drugiej... Para fajna atmosfera, dobra jakość w przyjemnej dla kieszeni cenie (1) Powiem szczerze,że jestem pod dużym wrażeniem tego miejsca. Ceny rewelacyjne,... zadowolony klient Jadalnia Pod Zielonym Smokiem (1) Idealne miejsce dla osób, które nie chcą wydać dużo pieniędzy a zjeść... Monika Najlepsze burgery w mieście... (1) Byłam, bywam i będe bywać w Statyvie.Pyszne świeże jedzonko, fajna atmosfera,... Kikan Naprawdę Polecam (1) Byłam, jadłam, bardzo polecam. Szczególnie American Burgery i sałatkę z... Kikan Super. (1) Jak dla mnie najlepsza pizza jaką jadłem.Placek po... J-23 Fatalnie (2) Bylismy wczoraj zjeść ze znajomymi i kebab i obsługa okazała sie totalną... Paulina Nie polecam (2) Nie polecam. Jedzenie bardzo mało (w potrawce z kurczaka było może z z 10 g... pracownik Arkońska Ideał! (1) Najlepszy bar w Sopocie, pyszny śledzik, tanie piwko, napewno będę stałą... pistacja Śledzik w Gdyni (1) Super! Ofelia Super (2) Zaczne od tego ze ziemniaki serwowane w barze pod ryba zawsze smakują tak... Marcin pyyyysznie!!!! (1) Zajadam makaron dnia: W sosie kurkowym. REWELACJA!!!! Magda Polecam wszystkim smacznie i tanio! (1) Smaczne posiłki przygotowywane na oczach klienta!!! Jedyny taki bar w Gdyni. Arkadiusz T. Tanio i pysznie! Polecam! (1) Niech nikogo nie zmyli niepozorny wygląd i wnętrze tego baru znajdującego się... smakosz POLECAM (1) Wbrew wcześniejszym komentarzom Karmazyn zasługuje na pochwałę! Należy... KR