Naprawdę Polecam (1) Byłam, jadłam, bardzo polecam. Szczególnie American Burgery i sałatkę z... Kikan Super. (1) Jak dla mnie najlepsza pizza jaką jadłem.Placek po... J-23 Fatalnie (2) Bylismy wczoraj zjeść ze znajomymi i kebab i obsługa okazała sie totalną... Paulina
Nie polecam (2) Nie polecam. Jedzenie bardzo mało (w potrawce z kurczaka było może z z 10 g... pracownik Arkońska Ideał! (1) Najlepszy bar w Sopocie, pyszny śledzik, tanie piwko, napewno będę stałą... pistacja Śledzik w Gdyni (1) Super! Ofelia Super (2) Zaczne od tego ze ziemniaki serwowane w barze pod ryba zawsze smakują tak... Marcin pyyyysznie!!!! (1) Zajadam makaron dnia: W sosie kurkowym. REWELACJA!!!! Magda Polecam wszystkim smacznie i tanio! (1) Smaczne posiłki przygotowywane na oczach klienta!!! Jedyny taki bar w Gdyni. Arkadiusz T. Tanio i pysznie! Polecam! (1) Niech nikogo nie zmyli niepozorny wygląd i wnętrze tego baru znajdującego się... smakosz POLECAM (1) Wbrew wcześniejszym komentarzom Karmazyn zasługuje na pochwałę! Należy... KR Spore rozczarowanie (1) Po kilku pozytywnych opiniach z portali internetowych oraz z tego forum,... Adam Coś nowego! (1) Zazwyczaj stołuje się w centrum gdańska, wrzeszcza... nigdy nie jadłam na... Pola super (1) od kilku lat spędzamy urlop w Gdyni, a obiady jemy własnie w Kwadransie.... Borówki nie smaczne i nie tajskie i zimne (1) Korzystalem miesiac przed i po powrocie tajlandii. Nie mam zbytniego dobrego... Janusz Gdynia Groupon (2) Zachęcona pozytywnymi komentarzami klientów baru, bogatym menu, dogodną... iwonila Beata Sandomierska - opinia (1) Chciałabym się podzielić moimi dobrymi wrażeniami z korzystania z usług... Beata Sandomierska Przepyszne danie.... (2) Witam Dzisiaj wybrałam się do BIOWAYA na placki ziemniaczane ROSTI, które... KLIENTKA Super (1) Wczoraj z mężem, siostrą i szwagrem odwiedziliśmy restaurację KOS. Namówił... Karolina średnio. (1) czy ja wiem czy to fajne miejsce? szczerze to wole sam w domu upiec muffinki... pablo