szalona niedziela (1) 5. 08. 2012 niedziela to chyba dla personelu najcięższy dzień jaki mógł być.... Paweł z rodziną wstyd (1) szkoda wchodzić, naprawdę. zwłaszcza nie polecam ludziom z małymi dziećmi,... cierniach tomeee - opinia (1) Jest dobrze. Smacznie, różnorodnie, z miłą obsługą, i w przystępnych cenach. tomeee
Najlepszy bar mleczny w Trójmieście (1) Słoneczny od lat zajmuje niekwestionowanie pierwsze miejsce wśród... Rico POLECAM (1) Karol Wierzyniec 2 dni temu udaliśmy się z żoną do Kosa na kolację .Bardzo... Karol i Agata Wawrzyniec Tomasz - opinia (2) Idąc do Bio Way spodziewałem się, że można tam zjeść zdrowo, a jedzenie... Tomasz Żałuję, (1) że nie mogę polecić. Jedzenie niesmaczne. Straszny zaduch. Okropnie brudne,... ka To jest to!!! Gorące i smaczne!! prawie jak u mamy (1) Miałam remont kuchni, więc "skazana" byłam na kuchnie na telefon, napisałam w... Agata pseudo jedzenie (1) Potrawy z tego baru mają tyle wspólnego z kuchnią azjatycką, co chińczyk z... piotr Wlasnie wróciłam (1) Po tylu namowach znajomych w końcu dotarlam do tego pubu,ogólnie miejsce... Ewa Polecam :) (1) W Kosie bywam od kilku lat i zawsze wszystko było w porządku. Dania bardzo... Banana Warto odwiedzić (1) Schludne miejsce, bardzo przystępne ceny, porcje ok, mały wybór, brak... A Pozytywnie (1) Miejsce przyjemne, obsługa sympatyczna. Nie każde danie wypełnia talerz po... A JAKOŚĆ ODESZŁA!!! (1) Jestem stałą klientką Bary pod Rybą, w którym goszczę średnio raz w miesiącu.... Anna P. Jestem na tak... (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń.. Tortilla meksykańska, pyszna. Spróbowałam też... DC Dobre jedzenie (1) Schabowy z ziemniakami i surówką oraz pierogi z mięsem o kompot. Przystępna... :) Zamówienie w ,,Bar Żuławski" (1) Niestety nie mogę wyrazić pozytywnej opinii o tymże Barze. Jedzenie, które do... Klientka świetne piwo i ciekawe wnętrze (2) bardzo dobre piwo robione na miejscu, niepowtarzalny wystrój wnętrza, świetne... DS Nie radzą sobie (1) Zamowilem łososia. Powiedziano mi ze czas oczekiwania to pól godziny. Mimo to... Kris porażka (1) ZNAKOMITE jasne piwo w bardzo wysokiej cenie. nieciekawe menu, niezbyt... Krzy$iek