Spore rozczarowanie (1) Po kilku pozytywnych opiniach z portali internetowych oraz z tego forum,... Adam Coś nowego! (1) Zazwyczaj stołuje się w centrum gdańska, wrzeszcza... nigdy nie jadłam na... Pola super (1) od kilku lat spędzamy urlop w Gdyni, a obiady jemy własnie w Kwadransie.... Borówki
nie smaczne i nie tajskie i zimne (1) Korzystalem miesiac przed i po powrocie tajlandii. Nie mam zbytniego dobrego... Janusz Gdynia Groupon (2) Zachęcona pozytywnymi komentarzami klientów baru, bogatym menu, dogodną... iwonila Beata Sandomierska - opinia (1) Chciałabym się podzielić moimi dobrymi wrażeniami z korzystania z usług... Beata Sandomierska Przepyszne danie.... (2) Witam Dzisiaj wybrałam się do BIOWAYA na placki ziemniaczane ROSTI, które... KLIENTKA Super (1) Wczoraj z mężem, siostrą i szwagrem odwiedziliśmy restaurację KOS. Namówił... Karolina średnio. (1) czy ja wiem czy to fajne miejsce? szczerze to wole sam w domu upiec muffinki... pablo szalona niedziela (1) 5. 08. 2012 niedziela to chyba dla personelu najcięższy dzień jaki mógł być.... Paweł z rodziną wstyd (1) szkoda wchodzić, naprawdę. zwłaszcza nie polecam ludziom z małymi dziećmi,... cierniach tomeee - opinia (1) Jest dobrze. Smacznie, różnorodnie, z miłą obsługą, i w przystępnych cenach. tomeee Najlepszy bar mleczny w Trójmieście (1) Słoneczny od lat zajmuje niekwestionowanie pierwsze miejsce wśród... Rico POLECAM (1) Karol Wierzyniec 2 dni temu udaliśmy się z żoną do Kosa na kolację .Bardzo... Karol i Agata Wawrzyniec Tomasz - opinia (2) Idąc do Bio Way spodziewałem się, że można tam zjeść zdrowo, a jedzenie... Tomasz Żałuję, (1) że nie mogę polecić. Jedzenie niesmaczne. Straszny zaduch. Okropnie brudne,... ka To jest to!!! Gorące i smaczne!! prawie jak u mamy (1) Miałam remont kuchni, więc "skazana" byłam na kuchnie na telefon, napisałam w... Agata pseudo jedzenie (1) Potrawy z tego baru mają tyle wspólnego z kuchnią azjatycką, co chińczyk z... piotr Wlasnie wróciłam (1) Po tylu namowach znajomych w końcu dotarlam do tego pubu,ogólnie miejsce... Ewa Polecam :) (1) W Kosie bywam od kilku lat i zawsze wszystko było w porządku. Dania bardzo... Banana