Nie, dziękuję (1) byłem raz, wypiłem 2 rodzaje ich piwa - przeciętna klasa wyższa jeśli chodzi... Michał Dokładnie słabiutko (1) Zgadzam się z wcześniejszą opinią. Byłem i się rozczarowałem. Prawdę mówiąc... piwosz naprawdę smaczne ! (1) Od kilku miesięcy jadam średnio raz w tygodniu w Thai Jolo. Na początku byłem... Jacek
GORĄCO POLECAM!! (1) Rewelacyjny placek po cygańsku i zupka pieczarkowa, bardzo miły i przystojny... Magda POGORSZENIE 100% (1) W Kosie byłam kilkakrotnie napewno jednak z przykroscia po wczorajszej... Malwina Polecam (1) Odwiedziłam już kilkakrotnie to miejsce i na pewno zostanę stałym klientem.... xxx Zenada (1) Nikomu normalnemu nie polecam tego baru to jest jakaś pomyłka skąd oni maja... Darek z Gdańska Pociąg do makaronu? Żarty. (2) Uważam, że jeżeli restauracja deklaruje się w specjalizacji makaronów, to te... Katarzyna żenada (1) Wielkie rozczarowanie!!! Jestem stałym bywalcem i zachwalałem lokal każdemu... Wojtek Smaczniei nie drogo (2) Byłam w barze kilkakrotnie za każdym razem brałam coś innego wszystko... smakosz OCHYDA (2) Nie dość, że czekałem na zamówienie ponad godzinę, to zostałem... obrzydzny klient Szczeże mówiec,,,, najlepszy subway w Polsce. (1) świetna obsługa, miła, pomocna. Kanapki zawsze świeże , tak samo ciastka :)).... wysoki Mieszane uczucia (1) Mieszane uczucia. Trzeba powiedziec, ze jednoznaczna ocena jest trudna.... Piotr Zedler Żenada (1) Mialam ochotę na placek po cygansku, po wpisaniu tego w Google wyskoczyla nam... Oliwia porażka i wstyd (1) Pomijam ceny-które nagle skoczyły gwałtownie w górę, pomijam nawet obsługę,... Patrycja Polecam ! (1) Jedzenie bardzo dobre, miła obsłyga, swojski klimat. Polecam wszystkim. piękny kawaler GOTUJE POLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) To żart?? W tej cenie można zjeść w trójmiescie ORYGINALNE tajskie jedzenie.... autor fajny bar (1) fajne miejsce jeżeli lubisz kuchnie orient. porcje b.duże ceny - jak to na... ecomyjnia R E W E L A C J A ! (1) Pyszne jedzenie, prawdziwie tajskie smaki. Nigdzie w Trójmieście nie jadłam... akutagawa Absolutnie doskonałe miejsce (1) do picia piwa a własciwie delektowania się nim ! piwo , które w sklepie można... Basia