Miłe spędzenie czasu wraz z rodziną (2) Zawsze szukałem takiego baru do którego można przyjść z całą rodziną, nie... chłopak MOŻE BYĆ ale ..... (1) Moi drodzy, chęć spróbowania nowego piwa wielka. Piwko OK. Do piwka... ann Kolejne dobre miejsce na ziemi! (2) Uśmiechnięta obsługa, przepyszny tatar i cała reszta zakąsek! Do tego... madeleine.k
Szkoda (1) Zaprowadziłem znajomych do nowego browaru na wejsciu spotkalismy kilku... mk Lepsze niż Poczta Kwiatowa ! (1) Rewelacja ! Smakowite tajskie potrawy okraszone wspaniałą obsługą ! Dania z... Tomasz Olszak Ziemniaki dają radę (1) Każdy mój pobyt w Gdańsku jest przyprawiony odwiedzeniem tej restauracji.... Stały klient z Warszawy BEZNADZIEJA to za mało!!! (4) W dniu dzisiejszym byłam z rodziną w tut. Barze. Obsługa nie rozumie, co... Joanna REWELACJA :) (1) Dla mnie rewelacja, smacznie, czysto i mega tanio, zimny browar 0,5l po 6PLN,... yvs11 Nie, dziękuję (1) byłem raz, wypiłem 2 rodzaje ich piwa - przeciętna klasa wyższa jeśli chodzi... Michał Dokładnie słabiutko (1) Zgadzam się z wcześniejszą opinią. Byłem i się rozczarowałem. Prawdę mówiąc... piwosz naprawdę smaczne ! (1) Od kilku miesięcy jadam średnio raz w tygodniu w Thai Jolo. Na początku byłem... Jacek GORĄCO POLECAM!! (1) Rewelacyjny placek po cygańsku i zupka pieczarkowa, bardzo miły i przystojny... Magda POGORSZENIE 100% (1) W Kosie byłam kilkakrotnie napewno jednak z przykroscia po wczorajszej... Malwina Polecam (1) Odwiedziłam już kilkakrotnie to miejsce i na pewno zostanę stałym klientem.... xxx Zenada (1) Nikomu normalnemu nie polecam tego baru to jest jakaś pomyłka skąd oni maja... Darek z Gdańska Pociąg do makaronu? Żarty. (2) Uważam, że jeżeli restauracja deklaruje się w specjalizacji makaronów, to te... Katarzyna żenada (1) Wielkie rozczarowanie!!! Jestem stałym bywalcem i zachwalałem lokal każdemu... Wojtek Smaczniei nie drogo (2) Byłam w barze kilkakrotnie za każdym razem brałam coś innego wszystko... smakosz OCHYDA (2) Nie dość, że czekałem na zamówienie ponad godzinę, to zostałem... obrzydzny klient Szczeże mówiec,,,, najlepszy subway w Polsce. (1) świetna obsługa, miła, pomocna. Kanapki zawsze świeże , tak samo ciastka :)).... wysoki