Słabe piwo.. (1) W smaku. Kto to warzy? Ci amatorzy muszą się jeszcze dużo nauczyć zanim coś... Barti rozczarowanie... (2) Witam, Po mojej ostatniej wizycie w Bistro Anatol wykreślam ten lokal z listy... Anna Najsmaczniejszy i najwspanialszy ziemniaczek! (1) Od otwarcia w 1998r. jest to jedno z moich ulubionych miejsc na Starym... Swietłana
Kocham Was!! :) (2) Z ręką na sercu mogę każdemu polecić Bioway. Jem u Was średnio dwa razy w... An. zmiany na minus... (1) Jestem stałą klientką od ponad dwóch lat. Menu super, obsługa zazwyczaj też.... klientka Fatalne jedzenie (1) To był najgorszy obiad jaki zamówiliśmy z rodziną. Danie dla dziecka paluszki... Ewa Świetny klimat, świetne piwo! (1) To miejsce dla każdego komu znudziły się pospolite piwa. Ogromny wybór... Michau Rewelacyjne dania dnia za 14 ziko (1) Bardzo ladnie wykonane wnetrze lokalu, za zewnatrz lawy i parasole, dania na... sumek80 jest dobrze, ale może być lepiej (1) Obsługa: bardzo miła pani, ale na więcej klientów może sobie nie radzić. Menu... Kasia . (1) Zamówiłam dzisiaj 3 dania na wynos. Czas oczekiwania może być... jakieś 40... anonim em - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, obsługa przemiła, jedzenie pyszne :) jak tylko... em MASAKRA!!! (1) Jestem bardzo niemile zaskoczona jakością jedzenia, jakie ostatnio otrzymałam... ADA Super :) !! (2) w końcu na Żabiance taki lokal !! Obsługa na luzie , bardzo miłe podejście... Monika Jest ok (1) Czas oczekiwania na zamówienie krótki, serwowane są duże porcje, mięsko,... enemi No fajny ziemniak ;) (1) W barze jest samoobsługa, tzn.zamawia się przy kasie, a kelnerki podają danie... enemi katastrofa (1) Na obiad urodzinowy namowil mnie chlopak bo byl z mama na nalesniku ze... niezadowolona. Smacznie i do syta (1) Z całą swoją rodziną odwiedziłem Bar Maciuś spodziewałem się czegoś innego a... Alex pieczone ziemniaczki (1) przepyszny ziemniak pieczony ze śledziem - polecam sly Zimne i średniosmaczne jedzenie (1) Zamówiłem lasagne ze szpinakiem, z zewnątrz gorące, a w środku zimne. Jedyny... majki super polecammmmmm :) (1) pysznie, smacznie, polecammmm :) zadowoleni:)