Mieszane uczucia (1) Mieszane uczucia. Trzeba powiedziec, ze jednoznaczna ocena jest trudna.... Piotr Zedler Żenada (1) Mialam ochotę na placek po cygansku, po wpisaniu tego w Google wyskoczyla nam... Oliwia porażka i wstyd (1) Pomijam ceny-które nagle skoczyły gwałtownie w górę, pomijam nawet obsługę,... Patrycja
Polecam ! (1) Jedzenie bardzo dobre, miła obsłyga, swojski klimat. Polecam wszystkim. piękny kawaler GOTUJE POLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) To żart?? W tej cenie można zjeść w trójmiescie ORYGINALNE tajskie jedzenie.... autor fajny bar (1) fajne miejsce jeżeli lubisz kuchnie orient. porcje b.duże ceny - jak to na... ecomyjnia R E W E L A C J A ! (1) Pyszne jedzenie, prawdziwie tajskie smaki. Nigdzie w Trójmieście nie jadłam... akutagawa Absolutnie doskonałe miejsce (1) do picia piwa a własciwie delektowania się nim ! piwo , które w sklepie można... Basia Słabe piwo.. (1) W smaku. Kto to warzy? Ci amatorzy muszą się jeszcze dużo nauczyć zanim coś... Barti rozczarowanie... (2) Witam, Po mojej ostatniej wizycie w Bistro Anatol wykreślam ten lokal z listy... Anna Najsmaczniejszy i najwspanialszy ziemniaczek! (1) Od otwarcia w 1998r. jest to jedno z moich ulubionych miejsc na Starym... Swietłana Kocham Was!! :) (2) Z ręką na sercu mogę każdemu polecić Bioway. Jem u Was średnio dwa razy w... An. zmiany na minus... (1) Jestem stałą klientką od ponad dwóch lat. Menu super, obsługa zazwyczaj też.... klientka Fatalne jedzenie (1) To był najgorszy obiad jaki zamówiliśmy z rodziną. Danie dla dziecka paluszki... Ewa Świetny klimat, świetne piwo! (1) To miejsce dla każdego komu znudziły się pospolite piwa. Ogromny wybór... Michau Rewelacyjne dania dnia za 14 ziko (1) Bardzo ladnie wykonane wnetrze lokalu, za zewnatrz lawy i parasole, dania na... sumek80 jest dobrze, ale może być lepiej (1) Obsługa: bardzo miła pani, ale na więcej klientów może sobie nie radzić. Menu... Kasia . (1) Zamówiłam dzisiaj 3 dania na wynos. Czas oczekiwania może być... jakieś 40... anonim em - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, obsługa przemiła, jedzenie pyszne :) jak tylko... em MASAKRA!!! (1) Jestem bardzo niemile zaskoczona jakością jedzenia, jakie ostatnio otrzymałam... ADA