Kaloryczność (2) Witam, jestem stałą klientką baru (we wrzeszczu obok dworca oraz hucisko)... Staly klient brak tuńczyka w ziemniaku z tuńczykiem (1) ziemniak rozgotowany, nie posolony a tuńczyka w nim zabrakło mimo ze... zos brak nagłówka, bo po co. (1) Tam jest cudnie. Magda
REWELACJA!! (1) Polecam wszystkim! świetna obsługa, pyszne jedzenie, bardzo czysto a ceny w... Barti Piękne pyszności (1) Uwielbiam odwiedzać Magnolię. Już od wejścia doskonale się relaksuję, kiedy... Agata B. Coś wspaniałego (1) Witam wszystkich smakoszy dobrego jedzenia Chciałbym tu złożyć WIELKIE... Rodzina z osiedla Żabianka uczciwa obsluga (1) Po nabyciu karnetu na obiady z gruponu jestem czestym gosciem tego baru.... smakosz P. tragedia!!! (1) Zawsze byłam ciekawa czy jest w pekin barze dobre jedzenie- poszłam i sie... Basia Staczaja sie (1) Bylem stalym klientem, ale juz nie bede. To nie jest to samo bistro, ktorym... Klient zabójczy Kwadrans (1) Miałem przyjemność korzystania z Bistra po ponad pół roku...nie trzeba być... Jacek Macieks - opinia (1) Polecam wszystkim !! Macieks kiedyś super teraz lipa! (1) nie raz już jadłam u nich i powiem że nigdy nie narzekałam mimo że można było... sopocianka Najlepszy w Polsce bar "Green Way" (1) Uważam bar sieci "Green Way" w Gdyni przy ul. Piłsudskiego za najlepszy w... Aldona Agata - opinia (1) Super super super,oby tak dalej :) lokal,obsługa,wystrój,menu świetne :) Agata BIOWAY (2) Cieszę się,że taki bar powstał,bardzo lubię do niego przychodzić z całą... Edyta Mniej niż ZERO (1) Byłem i wyszedłem! Posiadałem kupon kupiony na portalu zakupów grupowych.... Były klient Zamówienie pzrez telefon (1) Miły spokojny głos, pomocna pani, szybka dostawa. Miła obsługa. Nie wiem jak... Andrzej Kozłowski przyjemna miejscówka (1) W mojej ocenie najlepszy pub w Sopocie pod względem szerokiego asortymentu... Piotr z Gdańska Polecam gorąco (1) Korzystam regularnie, odkąd pamiętam i jestem bardzo zadowolony. Zawsze jest... Lech Skandaliczne zachowanie szefa (1) Na obiad czekałam 1 h. Moi znajomi, którzy zamawiali przede mną i po mnie już... IJ