Czarna Wolga jest Suoer! (1) Przesympatyczna obsluga, zawsze usmiechnieta zarazi swoja pozytywna energia... Kasia REWELACJA!!! (1) Pan Tomasz ktory zamiescil tak negatywna ocene prawdopodonie nigdy w Magnolii... Maja moje Wielkie odkrycie! (1) Odwiedzam wiele kawiarni w 3mieście ale tu zdecydowanie trafiłam na najlepsze... Ewka
MNIAMMNIAMMNIAM (1) DOBRE JADŁO, DOBRY LOKAL , WSZYZTSKO PIĘKNIE, BUZIACZKI jasuper wstyd (1) WSTYD Przychodę do smoka od kilku lat. Kiedyś było świetnie a teraz???... ramonka SPRAWDŹCIE KONIECZNIE ! (1) Babeczka nutella i babeczka magnolia wymiatają. Chętnie z koleżankami tam... Kate .. (2) Niestety mimo kilku podejść do tematu babeczki okazywały się niezjadliwe, a... Tomek Smacznie, szybko, sympatycznie... (1) Polecam. Szczególnie tym, którzy lubią chwycić coś na ząb w przystępnej... Gdynianka72 Remont czy likwidacja? (1) Ile może trwać remont lokalu? W tym stanowczo za długo, dzwoniłem kilka razy,... Były klient Atrakcyjny szyld to nie wszystko (1) Mimo zachęcającej do odwiedzenia i błyskotliwej nazwy lokalu, to co... robert.B Pysznie! :) (1) W lokalu byłam kilkakrotnie i za każdym razem przemiła obsługa i przepyszne... ela masakra! (2) Pani poinormowala mnie ze dan arabskich nie ma mimo ze w karcie jest... Ola Justyna - opinia (1) W poniedziałek podczas śnieżnej zamieci schowałam się właśnie do tego lokalu.... Justyna mmm - opinia (1) Prezczytałam opinię na dole i aż się oburzyłam. green Way od dawien jest moim... mmm Red velvet + coffe Magnolia (1) Wybór około 20 smaków muffinów, każdy niepowtarzalny i kuszący. Dzisiejszy... Marcin mniammm (1) bardzo fajna obsługa,!!!!!!! pani o imieniu martina bardzo symparyczna zawsze... tomasz Smacznie (1) Jestem bardzo zadowolony z jedzenia w Orient. Smacznie,dużo i bardzo tanio... pipi Polecam (2) Zdecydowanie polecam bary bioway. Jestem stałą klientką, jedzenie zawsze jest... Agnes Bioway wg mnie nie jest BIO (2) Po pierwsze wg mnie BIOway wcale nie jest BIO. Naleśnik ze szpinakiem -... BioWyznawczyni Darek - opinia (4) Mieszkam w pobliżu. Bywałem jeszcze w czasach gdy lokal zwał się "Jarosz".... Darek