super! (1) bardzo miła obsługa, menu mogłoby być bardziej rozbudowane (korzystałem z... Michał pOLECAM (1) Czytam te opinie i niektórych negatywnych niekumam za bardzo. Zamawiamy... SUBARU Rewelacja (1) Czegoś takiego jeszcze nie było w Sopocie. Za śmieszne pieniądze można napić... Kika
Like in 70's (1) Just perfect place reminds me 70's in Poland, great food, very polite stuff,... JFK Groupon (1) Witam, w związku z nabyciem karnetów na groupnie pierwszy raz skorzystałem z... Noir polecam (1) Bardzo ładny wystrój, miła obsługa, korzystne ceny, duży wybór potraw. Od... mieszkanka Brzeźna Super miejsce. (1) Śledzik u fabrykanta jest zdecydowanie najlepszym barem tego typu w... Hania stołówka jak stołówka (1) stołówka typowa - jedzenie dobre, czysto, miło, szybko. Byłem w Makro na... taki jeden lunch z dostawą (1) Czasami zamawiamy do biura lunche z sokoła - posiłki są smaczne, w rozsądnej... korpogirl Knajpa jak ruletka (1) Stołowałem się tam wielokrotnie, ceny sensowne, obsługa zawsze sympatyczna,... Robert słabo (1) jedzenie kiepskiej jakości, niewielkie porcje macio Lena - opinia (1) Super lokalizacja i wystrój lokalu! Przyjemnie się tam siedzi i nie ma... Lena trolik - opinia (1) Bardzo dobre soki oraz koktajle - ostatnio próbowałem "śniadanko" - choć raz... trolik Mała Karczma w końcu padła (1) Informuję wszystkich iż restauracja Mała Karczma właśnie przestała istnieć. GreG Babci urodziny (2) Bardzo ładnie nakryty stół, impreza na 20 osób, obsługa bez zastrzeżeń, menu... klient durum pita super (1) durum pita super Dariusz Zmienic kucharza. (1) Jadłem w tym barze kilka razy bo mieszkam niedaleko, a ze sam mieszkam nie... sasiad Jest nieźle! (1) Byłam ze znajomymi pierwszy raz w sobotę, jak tylko weszliśmy obsługa... Daria Super punkt (1) G-E-N--I-A-L-N-E! Soki pyszne, próbowałem już chyba wszystkich. Gorąco... Tomek Polecam! (1) Ceny - bardzo przystępne; jedzenie - bardzo smczne; porcje - mogłyby być... M.