Paskudztwo (1) Wczoraj miałem okazję jeść w Anatolu,bardzo miła i szybka obsługa,zamówiłem... Wojciech Polecam! (1) Pyszne ziemniaki w przystępnych cenach do tego duże porcje, miłe kelnerki no... Klientka ale numer w srodku sopotu (1) Niewiarygodne.wszedlem przez przypadek i maja juz stalego klienta tomek
SUPER miejsce z pysznym jedzeniem, bardzo miła obsługa i niskie ceny, polecam!!! (1) SUPER miejsce z pysznym jedzeniem, bardzo miła obsługa i niskie ceny, polecam!!! Marcelina fajny bufet z bardzo miłą obsługą (1) Do bufetu trafiłam przypadkiem przy okazji rozmowy kwalifikacyjnej w sprawie... zadowolona klientka Super i tanio !!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim miłośnikom dobrego smacznego i polskiego jadła.... ivo Pycha (1) Makaron rewelacja po prostu, polecam wszystkim na prawdę świetne miejsce! Domi Było bardzo dobrze, ale niestety - było ... (3) Jestem ... tzn. byłem stałym klienetem baru Tip-Top. Praktycznie jadłem tam... kam Gośka - opinia (2) Zostałam mile zaskoczona co do jakości potraw i ceną jaka mnie zaskoczyła... Gośka Super! (1) Uwielbiam makaron pod każdą postacią, dzięki temu miejscu mogę go zjeść tanio... A. ja1 - opinia (1) Jedzenie pyszne tanie szybko podane obsługa na najwyzszym poziomie (podajze... ja1 gołąbki w sosie pom. (1) pycha! mogłabym je jeść codziennie, zwłaszcza za tę cenę brzydUla W końcu jest gdzie zjeść w Gdyni! (1) Od dłuższego czasu nie było miejsca w Gdyni, gdzie podawane jest smaczne i... Ania Cudo! (1) W centrum Gdyni takie cudo? Od cudownego szyldu, po wystrój wnętrza i... Cwaniaczek Pyszne jedzenie i miła obsługa (1) Lokal jest przytulny, jedzenie dość proste ale jakże finezyjne w smaku,... Natasza Dobre jedzenie w znośnej cenie (3) Niedawno skorzystałem z tego biowaya, miłe panie pod Galerią rozdawały kupony... marco rollo KTO UKLADA MENU? (1) BYLAM PARE RAZY W BARZE I MUSZE POWIEDZIEC ZE WYSTROJ JEST OK,PRZEMILA... laura :) (1) Szeroki asortyment potraw,olbrzymie porcje,bardzo miła obsługa doradzi,a... Karol Niby ok, a jednak ... (2) Na plus kungfood baru działa pomysł na tajskie potrawy i pomysł na sosy.Na... Marta strasznie zawiedziony - opinia (1) warzywa nieugotowane, z mrożonki, ryba niezjadliwa sucha, sos do polędwiczek... strasznie zawiedziony