bardzo miłe miejsce (1) Polecam szczególnie na szybki lunch czy kolację. bardzo podoba mi się, że... kamila KOS rządzi, KOS radzi, KOS nigdy Cię nie zdradzi!!! (1) Zakochaliśmy się w KOSie od pierwszego zjedzenia. Kilka razy w roku... Zosia, Emilka, Michał Bardzo polecam. =) (1) Składałam zamowienie telefoniczne, odebrala mila pani i pomogla mi w wyborze... Agnieszka
Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w Gdańsku. (1) Świeże, bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie. Miła i szyba obsługa. Do... Michał Śmierdzi jak za komuny (1) Byłem dzisiaj w napitkach kolega mnie zaprosił i szczerze mówiąc wielka... Pierwszy i ostatni raz "ŻUŁAWSKI" TO MÓJ BAR !!! (1) W barze żuławskim stołowałem sie wiele lat ! NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO !!! Zawsze... Andrzej P. Kierownik nerwus. (2) W środę byłam świadkiem niemiłego, a można powiedzieć "chamskiego" zachowania... klientka jadłodajnia dla studenta (1) byłem wczoraj w SOKOLE - super lokal: rozsądne ceny (+10% zniżki) i solidne... kamil19 Przepyszna ryba! (1) Latem chodzimy tam na świeże flądry, zimą kosztujemy wspaniałe filety z... Justyna & Adam Polecam! (1) Jak ktoś chce sie przed imprezą tanio napić, to to idealne miejsce! Klient polecam (1) ładnie, smacznie, miło, a wszystko to w rozsądnej cenie. polecam. Tomasz Negatywna zmiana opinii (1) Kiedyś korzystałam z usług tego lokalu i byłam niezwykle zadowolona, jedzenie... Ola galashael - opinia (1) Tanio i smacznie ! Polecam galashael Źle (1) Od lat stołuje się w Kwadransie. Zawsze polecałam znajomym i turystą Waszą... Ewa Świetny kebab! (1) Mam tylko nadzieję, że kiedyś będzie możliwość dowozu. szesna Pysznie! (1) Pysznie, że w Gdańsku jest miejsce, gdzie za dosłownie kilka złotych można... bim bom to jest BAR a nie restauracja! (1) Znam większość knajp w Sopocie i w stosunku do innych Chińczyk wypada bardzo... Julia Wygląd pracowników (1) Kierowniczka baru powinna zadbać, o jednakową odzież ochronną dla swojego... ((Stały Konsument;-)) Niestety ostro zepsute wrażenie (3) Witam! W kwadransie gościłam parokrotnie i zawsze było naprawdę nieźle.... zniesmaczona zawiodłam się... (1) Byłam niegdyś stałym klientem tego bistro. To było jakies 2-3 lata temu,... Anna