świetne miejsce! (2) wspaniały pomysł - małe dania i dobre piwo, dobre ceny, no, dania czasem za... mia Bary z dodatkiem mąki razowej (3) Byłam stałym klientem w trójmiejskich Green Way'ach, które zaczęły zmieniać... Zawiedziona polecam wszystkim (2) Bardzo dobre jedzonko i tanie! Jeśli to prawda że Sokołów dostarcza mięsko to... Anka W.
cwana i nieuprzejma obsługa (1) juz dwa razy naciąłem się w galerii bałtyckiej w Nowaku przy zakupie... gucek Obiadek ze znajomymi (1) Będąc służbowo w Brzeźnie po zapytaniu przypadkowego przechodnia o miejsce w... Max ciekawe (1) coś mi tu śmierdzą te opinie... zero konkretów, np. jaki makaron jest dobry,... elma Smacznie (1) Smacznie, przystępnie cenowo, ładne wnętrze, miła obsługa. Wszystko czego... Ewa Naleweczka i tatrek :) (1) Chyba nie zgodzę się z moim przedmowca :) bylam w Napitkach pierwszy raz w... heart bardzo miłe miejsce (1) Polecam szczególnie na szybki lunch czy kolację. bardzo podoba mi się, że... kamila KOS rządzi, KOS radzi, KOS nigdy Cię nie zdradzi!!! (1) Zakochaliśmy się w KOSie od pierwszego zjedzenia. Kilka razy w roku... Zosia, Emilka, Michał Bardzo polecam. =) (1) Składałam zamowienie telefoniczne, odebrala mila pani i pomogla mi w wyborze... Agnieszka Jedno z najbardziej klimatycznych miejsc w Gdańsku. (1) Świeże, bardzo dobre jedzenie w przystępnej cenie. Miła i szyba obsługa. Do... Michał Śmierdzi jak za komuny (1) Byłem dzisiaj w napitkach kolega mnie zaprosił i szczerze mówiąc wielka... Pierwszy i ostatni raz "ŻUŁAWSKI" TO MÓJ BAR !!! (1) W barze żuławskim stołowałem sie wiele lat ! NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO !!! Zawsze... Andrzej P. Kierownik nerwus. (2) W środę byłam świadkiem niemiłego, a można powiedzieć "chamskiego" zachowania... klientka jadłodajnia dla studenta (1) byłem wczoraj w SOKOLE - super lokal: rozsądne ceny (+10% zniżki) i solidne... kamil19 Przepyszna ryba! (1) Latem chodzimy tam na świeże flądry, zimą kosztujemy wspaniałe filety z... Justyna & Adam Polecam! (1) Jak ktoś chce sie przed imprezą tanio napić, to to idealne miejsce! Klient polecam (1) ładnie, smacznie, miło, a wszystko to w rozsądnej cenie. polecam. Tomasz Negatywna zmiana opinii (1) Kiedyś korzystałam z usług tego lokalu i byłam niezwykle zadowolona, jedzenie... Ola