galashael - opinia (1) Tanio i smacznie ! Polecam galashael Źle (1) Od lat stołuje się w Kwadransie. Zawsze polecałam znajomym i turystą Waszą... Ewa Świetny kebab! (1) Mam tylko nadzieję, że kiedyś będzie możliwość dowozu. szesna
Pysznie! (1) Pysznie, że w Gdańsku jest miejsce, gdzie za dosłownie kilka złotych można... bim bom to jest BAR a nie restauracja! (1) Znam większość knajp w Sopocie i w stosunku do innych Chińczyk wypada bardzo... Julia Wygląd pracowników (1) Kierowniczka baru powinna zadbać, o jednakową odzież ochronną dla swojego... ((Stały Konsument;-)) Niestety ostro zepsute wrażenie (3) Witam! W kwadransie gościłam parokrotnie i zawsze było naprawdę nieźle.... zniesmaczona zawiodłam się... (1) Byłam niegdyś stałym klientem tego bistro. To było jakies 2-3 lata temu,... Anna pyyycha ziemniaki! (1) Wracam tam często. Lokal był wcześniej przy ul. długiej. Lubię te super... Mati very nice ;] (1) jedzonko pyszne, dawno nie jadlem tego rodzaju kuchnii i powiem szczerze iz... Dziadek Tomek - opinia (1) Chicken Yaki - moje ulubione danie w całym moim zyciu! Super makaron z... Tomek genialny bar (2) Najlepszy bar typu "mleczny" w Gdańsku i chyba najlepszy w Polsce w jakim... sielak POLECAM Wszystkim (1) POLECAM Wszystkim, jedzenie jak na bar bardzo dobre, dośc duży wybór, bardzo... monika bezczelna blond kelnerka:( (2) bylam2 razy i wiecej moja noga tam nie postanie.Jedzenie nie jest zle lubie... viki POLECAM!! (3) Jedzonko jak w domu,pyszne i naje się człowiek do syta za małe pieniążki Kogut Pysznie i przyjemnie (2) Dania bardzo smaczne - placek po cygańsku, pierogi ze szpinakiem i zupy... Asia Polecam! (1) Polecam pyszne ziemniaki z Baru pod Rybą! Bogate menu, z którego każdy może... stała klientka Pychota (1) Znam to miejsce od wielu lat , od jakiegoś czasu mają nowy adres . Jedzenie... Izabela zamiast kebaba dostałam zimną bułę z niedobrym mięsem (1) zamówiłam kebaba na wynos , w domu zobaczyłam ze to była z ohydnym mięsem i... natalia Śmiech (1) Śmieszą mnie prawie te wszystkie negatywne opinie,a przede wszystkim ta ost... M.M