pyyycha ziemniaki! (1) Wracam tam często. Lokal był wcześniej przy ul. długiej. Lubię te super... Mati very nice ;] (1) jedzonko pyszne, dawno nie jadlem tego rodzaju kuchnii i powiem szczerze iz... Dziadek Tomek - opinia (1) Chicken Yaki - moje ulubione danie w całym moim zyciu! Super makaron z... Tomek
genialny bar (2) Najlepszy bar typu "mleczny" w Gdańsku i chyba najlepszy w Polsce w jakim... sielak POLECAM Wszystkim (1) POLECAM Wszystkim, jedzenie jak na bar bardzo dobre, dośc duży wybór, bardzo... monika bezczelna blond kelnerka:( (2) bylam2 razy i wiecej moja noga tam nie postanie.Jedzenie nie jest zle lubie... viki POLECAM!! (3) Jedzonko jak w domu,pyszne i naje się człowiek do syta za małe pieniążki Kogut Pysznie i przyjemnie (2) Dania bardzo smaczne - placek po cygańsku, pierogi ze szpinakiem i zupy... Asia Polecam! (1) Polecam pyszne ziemniaki z Baru pod Rybą! Bogate menu, z którego każdy może... stała klientka Pychota (1) Znam to miejsce od wielu lat , od jakiegoś czasu mają nowy adres . Jedzenie... Izabela zamiast kebaba dostałam zimną bułę z niedobrym mięsem (1) zamówiłam kebaba na wynos , w domu zobaczyłam ze to była z ohydnym mięsem i... natalia Śmiech (1) Śmieszą mnie prawie te wszystkie negatywne opinie,a przede wszystkim ta ost... M.M Masakra !!! (1) Nie mogę inaczej tego napisać jak masakra !!! Ziemniaki dostałem chyba po... Gość jedzenie... (2) Jedzenie straszne. Zimne i bez smaku... Nie polecam. ja Super!!!! (1) Czytając ostatni wpis postanowiłam odwiedzić ten bar i powiem szczerze że... wesoła Super miejsce na piwko i przekąskę (2) W szczególności polecam Rolo. Rewelacja. Do tego przystępne ceny. Dobre... Maggie super! (1) Odwiedziłam to miejsce po drodze do innego lokalu. Sam pomysł uważam za... D. Dobre, dużo i tanio (1) Praktycznie codziennie ktoś z firmy składa tam zamówienie. Jedzenie jest... Maciek Jedzenie ok, obsługa.... (1) Korzystałem z tej sieci w punkcie w Gdyni, byłem bardzo zadowolony jedzenie... Edek Polecam (2) LUDZIE! co to ma byc te komentarze, zamawiałam w barze tip top nie raz i w... Paulina